niedziela, 17 marca 2019

Tečajna fasadna naprava

  Tečajna fasadna naprava

Oblikovanje prezračevanih fasad

Proces oblikovanja prezračevanih fasad lahko primerjamo z delom studia za individualno krojenje. Pravzaprav takšna fasada lahko štejemo za oblačila stavbe. Njegova naprava omogoča, brez sprememb v strukturnih elementih zidov stavb, redno spreminjati videz hiš skoraj v vsakem trenutku in ne glede na sezono leta. Nekateri podsistemi so na splošno združeni v zapirala za različne površinske materiale, kar zagotavlja hitro in ekonomično "spremembo oblačil" pri naknadnih rekonstrukcijah. To je oblikovalska odločitev, ki določa prihodnji arhitekturni videz stavbe, njen slog in harmonično kombinacijo z okoliškimi stavbami.

Navodila za montažo ventiliranih fasad

Montaža fasad vgrajenega tipa se izvaja v skladu s specifičnim zaporedjem ukrepov. Potrebovali boste naslednjo dodatno opremo:
  Tečajna fasadna naprava

Kaj je prezračevana hišna fasada?

Prezračena fasada je takšna tehnologija za izgradnjo fasade stavbe, kadar obstaja odprtina med steno in zaščitno dekorativno oblogo za kroženje zraka. Zakaj ta obtok? Da, tako da je gibanje zraka odneslo vlago, ki je prodrla iz prostora skozi steno v obliki pare in skozi okrasno podlogo.
  Tečajna fasadna naprava

Prednosti in slabosti uporabe tečajne prezračevane fasade

Kakšna je prednost takega navidezno zapletenega in zato draga sistema dekoracije fasade? Prvič, ta oblika ne dopušča kopičenja kondenzata na površini stene ali znotraj nje. Zračna reža je nekakšen temperaturni pufer, zaradi katerega se fasade pozimi ne zamrznejo in poleti ne pregrejejo, kar znatno zmanjša stroške ogrevanja in klimatizacije. Sneženje, dež, toča in druge resničnosti našega neugodnega podnebja ne kršijo celovitosti obloge, ki je mimogrede ne moremo reči za najpogostejši zaključni material - omet. Pravilno nameščena fasadna fasada bo trajala več kot 50 let.
  Tečajna fasadna naprava

Prezračene fasade: kaj je to?

Značilnost tega sistema fasadne zaključne obdelave hiš je odstraniti odvečno vlago z zunanje površine stene, da bi zaščitili strukturo pred uničenjem. Z drugimi besedami, pritrditev poteka tako, da ostane majhna zračna reža med slojem izolacije in notranjo površino obrnjenega materiala.

Cene za vgradnjo prezračevanih fasad

Stroški namestitve prezračevanih fasad so odvisni od površine sten stavbe, načina pritrditve obloge na okvir in vrste oblagalnega materiala. Namestitev aluminijaste fasade je ugodna cena. Cene za vgradnjo steklenih fasad, ki imajo vgrajeno napravo, so visoke. Ta vrsta obloge je priljubljena pri zaključku pisarniškega prostora.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty