wtorek, 19 marca 2019

Zaporedje dokončanja dela v zasebni hiši

  Zaporedje dokončanja dela v zasebni hiši

Postopek za pripravo osnove za dodelavo

Pred nanašanjem barve ali dekorativnega ometa je treba stene hiše izravnati. Na tej stopnji je najbolje uporabiti sodobne suhega apneno-cementne mešanice. Pred izravnavo sten, izdelanih iz peno betona, gaziranih betonskih blokov ali žlindre, je na njih pritrjena polimerna mreža, da se izboljša adhezija raztopine na osnovi. Opečne stene je mogoče ometati brez uporabe mreže.
  Zaporedje dokončanja dela v zasebni hiši

Zaporedje prenove stanovanja

Remont apartmaja, kozmetike in popravila novega stanovanja se mora začeti z jasnim načrtovanjem. Ampak, poleg tega morate razmišljati o tem, za katero inženirsko opremo je potrebna zamenjava ali obnova, katere dele je treba obdržati in kaj je treba porušiti. Za vse pomanjkljivosti bomo morali opraviti revizijo vseh površin. V nasprotju s popravilom novih stavb se kapitalska popravila začnejo z umazanim delom odstraniti neučinkovite sisteme, stare premaze in nepotrebne stene. In nato nadaljujte po že opisanem načrtu. Posledično lahko zaporedje prenove stanovanj v primeru kapitalskega pristopa pripelje do naslednjega načrta:
  Zaporedje dokončanja dela v zasebni hiši

7. Viseče stropne plošče iz suhega zidu

Drywall se lahko namesti po sušenju estriha in ometa. V nasprotnem primeru bo absorbirala vlago, nabrekla in piling. Ploščice iz kavčuka in polirani. Ob istem času so stene postavljene in polirane. Proizvaja veliko količino prahu, ki prodira povsod. Prostori, v katerih se ta dela ne bodo izvajali, je treba zaščititi.
  Zaporedje dokončanja dela v zasebni hiši

Kje v notranjosti je dekoracija z roko

To delo se začne z grobim zaključkom. Najprej so opravljali komunikacije, ožičenje, ogrevanje, prezračevanje in druge instalacije ter vodovodne napeljave. Po tem je treba obrezano površino (strop ali stene) predhodno poravnati z ometom in očistiti. Kar zadeva tla: odvisno od materiala, iz katerega je izdelan (les, beton itd.), Se lahko pripravljalna dela zelo razlikujejo.
  Zaporedje dokončanja dela v zasebni hiši

Fundacija kot osnova za hišo

Temelj celotne hiše je temelj, zato morate biti še posebej previdni glede vrste in materiala, iz katerega bo izdelan. Na kartici ne morete prihraniti denarja ali časa, saj bo to odvisno od zanesljivosti in varnosti celotne strukture.
  Zaporedje dokončanja dela v zasebni hiši

Nekaj ​​nasvetov za obdelavo lesa

Preden pripravite drevo za namestitev in odprete vse madeže in lase, morate na majhni plošči narediti preskusni vzorec. Po večslojnem premazu lahko drevo drastično spremeni barvo, kar ni všeč lastnikom. Različne vrste lesa na lasten način reagirajo na impregnacijo in niansiranje. Zato je treba previdno izbrati barvo, preizkusiti in šele nato predelati preostanek materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty