środa, 20 marca 2019

Kako okrasiti osnove fotografije hiše

  Kako okrasiti osnove fotografije hiše

Mavčne plošče

Zaščitni podstavek ali, drugače rečeno, dekorativni temelj, se izvede, ko je njena površina prekrita z drobno zrnato mešanico - ometno malto. Utrjena, ta mešanica ima obliko krznenega plašča. Ko je izdelana, v raztopino dodamo malo plastifikatorja iz peska in cementa in zmes dobro premešamo. Raven je treba natančno in jasno zajeti.
  Kako okrasiti osnove fotografije hiše

Dekoracijo kleti hiše z dekorativnim ometom

Dekorativni omet (vendar kot mnogi materiali, ki se sprijemajo) se nanese na predhodno pripravljeno površino: očistimo in pripravimo. Pred nanosom nekaterih vrst ometa uporabite ojačitveno maso na osnovi mineralov.
  Kako okrasiti osnove fotografije hiše

Dekorativni omet za zaključek temeljev

Pred nanosom obrnjenega materiala, na primer dekorativnega ometa, na steni v vaši hiši obdelajte površino z mletjem. Ležejo celotno površino stene, ne sme biti nepravilnosti in razpok, nato pa ga pripraviti. Za polaganje ometa se bo popolnoma približala ojačitvena teža, ki vsebuje minerale.
  Kako okrasiti osnove fotografije hiše

Priprava in zaščita pokrovčka

Ker je spodnje območje fasade, ščiti stavbo pred vlago in umazanijo in nosi ne samo pomembno mehansko obremenitev, temveč je povezano tudi z vplivom sprememb temperature okolja, padavin, podtalnice in poplavnih voda. Temperatura vlažnosti in zraka v prostoru je v veliki meri odvisna od njenega stanja. Zato morajo biti materiali, iz katerih je izdelan ta gradbeni element, trpežni, odporni proti vlagi, visokim in nizkim temperaturam, kar pomaga zagotoviti zaščito pred zmrzovanjem. Lahko se namesti iz posebne opeke, betonskih blokov ali naravnega kamna.
  Kako okrasiti osnove fotografije hiše

Klinker in kamen trim

Za klet je pogosto uporabljena ploščica, ki posnema površino klinker opeke. Ampak ta material je veliko tanjši in lažji, njegova debelina je le 8-21 mm. Namestitev se izvaja z uporabo lepilne kompozicije z lastnostmi, odpornimi proti zmrzovanju. Hkrati je na površini kleti hiše potrebno nanesti lepilo na majhnem območju, da bi imeli čas lepiti približno en kvadratni meter obrnjenega materiala, saj se po 30 minutah rešitev začne utrditi.
  Kako okrasiti osnove fotografije hiše

Priprava za podlogo

Najtežji in dolgotrajni del dela pri dekoriranju kleti izravnava njeno površino pod oblogo; klet je lahko kamnitega kamna, betonskih blokov (po možnosti starih, zdrobljenih na robovih) ali nadzemnega dela betonskega temeljev. V tem primeru je najlažji način, da ga pripravite za postavljanje lastnih rok - ometanje cementnega peska ali cementno-apnenčastega (gnetnega) mavca za zunanje delo. Samo-mešanje se lahko naredi hidrofobno, kot je opisano zgoraj (PVA, bustilat itd.).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty