niedziela, 17 marca 2019

Zaključna stopnišča

  Zaključna stopnišča

Splošna priporočila za izbiro

V večini primerov za zaključna dela so potrebni vsi deli betonskih stopnic: podporna konstrukcija (kosour), dvižne plošče in dezena. Izbira materiala za obrnitev vsakega od njih je drugačna, ker nosijo različne funkcionalne obremenitve. Vodoravne površine je treba razlikovati z nizko obrabo, protreja pa morajo biti odporni na možne udarce s prsti. Zaključek kosurja je najmanj izpostavljen mehaničnemu stresu, saj je zaradi tega dekorativni učinek pomembnejši.
  Zaključna stopnišča

Vodniki pri izbiri stopnic za stopnice ↑

Dejstvo je, da je obloga stopnic dekorativna oblika obstoječih lesenih okvirjev, kovinskih konstrukcij ali betonskih poti s stopnišči. Končni rezultat je treba kombinirati z optimizacijo operativnih značilnosti in z oblikovanjem udobnih pogojev. Pomemben argument, ki upravičuje prednost materiala in načina izvajanja, je vprašanje, ali je stopnišče mogoče dokončati z lastnimi rokami. Če povzamemo argumente "za" in odštejemo vse vidike z besedilom "proti", bo lastnik odločil.
  Zaključna stopnišča

Udobne napeljave

Kavlji za težke vreče, ki se prodajajo v kateri koli trgovini s strojno opremo, stanejo peni. Preživite ne samo zase - kupite takoj za vse sosede na stopnišču. In ne kupujte samo - vijak. Vrnili ste se iz dela s številnimi otroškimi nahrbtniki, snemljivimi čevlji, paketi Auchan in poskusite najti ključe s svojim prostim prstom. In potem - tako darilo usode: dober sosed, ki je želel ostati anonimen, je za vrečo privil kavelj.
  Zaključna stopnišča

Faze ustvarjanja 3-d stropa

Ustvarjanje 3-d stropa je napetost posameznih platna na predhodno pripravljenem okviru. Najbolj zamudno v tem primeru je gradnja okvira.
  Zaključna stopnišča

Postopek namestitve notranjih lokov in stenskih niš

Da bi kakovostno in zanesljivo naredili luknjičast prehod med prostori, umetniki Yuda uporabljajo svoj lasten profesionalni instrument. Najprej se ustvari gradnja aluminijastih profilov, ki so obloženi s suhim zidom. Potem, odvisno od vrste materiala za končno obdelavo, na površino mavčne plošče nanesejo mavci Yuda. Po popolnem sušenju gradbenega materiala je pritrjena dekorativna obloga. Montaža odprtin z vgradnjo ploščic ali dobor je končana.
  Zaključna stopnišča

Opeka za notranjo dekoracijo

Opeka za notranjo dekoracijo kupi za različne namene. Nekdo želi ustvariti nenavadno notranjost v slogu podzemlja ali podstrešja. Posebej bo privlačna v baru, klubu in ustvarjalni delavnici. Čeprav zasebna hiša ali stanovanje, v nasprotju s stereotipom, bodo opečne stene dale poseben sijaj in prijetno vzdušje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty