wtorek, 5 marca 2019

Polaganje ploščic na tla naredite sami

  Polaganje ploščic na tla naredite sami

Orodja za obloge

Orodje, potrebno za pripravo površine, je izbrano glede na zahtevane postopke in tehnologije izvajanja dela. Neposredno za styling bo zahteval naslednje:
  Polaganje ploščic na tla naredite sami

Priprava talne površine za polaganje ploščic

Z uporabo perforatorja (dobro ali preprosto izvijač s kladivom #), morate odstraniti svoje stare keramične ploščice s površine (razstavljanje), estrih in hidroizolacijo. Ko potrebujete dober kraj za ravnanje v vogalih. Če najdete vrzeli ali luknje, uporabite lepilo za ploščice in jih dobro zalepite. Če se to ne naredi, hidroizolacija ne bo dovolj močna. Za izolacijo s polistirensko peno.
  Polaganje ploščic na tla naredite sami

Torej, kje bomo začeli polagati ploščice?

Seveda v začetku pripravljamo stene. Pred nekaj desetletji, klešče, strokovnjaki za polaganje ploščic, tega operacije niso niti poznali. V času Sovjetske zveze so na ploščadi postavili ploščice, nivo zidov pa je bil odstranjen z malto, s čimer je bila nastavljena debelina sloja. To je bilo grozno, saj ni bilo mogoče storiti veliko časa, če je plast malte imela dostojno debelino. Kot je nekoč govoril: »Vesel sem, če naredim dva kvadrata na dan. In če ne, potem sem razburjen. "
  Polaganje ploščic na tla naredite sami

Razlika ploščice iz običajne keramike

Oba sta izdelana iz praktično iste tehnologije, vendar je ploščica bolj trpežna in bolj kakovostna - oziroma ploščice imajo veliko višjo ceno kot keramika. In vsa stvar je majhna razlika v proizvodni tehnologiji: keramika preprosto strežejo v visokotemperaturnem načinu peči, toda ploščice so tudi prekrite z glazuro, ki ima svoje prednosti.
  Polaganje ploščic na tla naredite sami

Materiali in orodja:

  • talne ploščice
  • lepilo za ploščice
  • injekcijsko brizgo
  • Primer
  • ravni
  • pravilo
  • rezalnik ploščic
  • široka lopatica
  • zrezana lopaticica
  • gumijaste lopatice
  • prečni delilci

Tehnologija polaganja ploščic:

1. Izračunajte število ploščic. Izračun števila ploščic, proizvedenih po tleh V enem paketu - 1 kvadrat. m. Običajno kupite z robom, če se bo ploščica med popravilom počila. Zdaj lahko kupite nekaj ploščic, ki presegajo zahtevano število paketov. Poraba lepila in injekcij na embalaži. Ne pozabite, da pravilen izračun števila ploščic - ključ do varčevanja denarja in časa.
  Polaganje ploščic na tla naredite sami

Izračunajte materiale

Dejansko, preden načrtujete kaj, morate pravilno izračunati količino materialov (ploščice, ploščice lepilo, itd). Načeloma, če bodo materiali kupili v velikih prodajalnah strojne opreme, vam bodo prodajne asistenti zahtevali potreben znesek. Ampak, če takšne možnosti ni, glede na velikost sobe, svojo površino izračunamo na najbolj osnovni način.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty