czwartek, 7 marca 2019

Stenski ometni video

  Stenski ometni video

Sestave za mavčne stene ↑

V skoraj pozabljeni preteklosti so bili sestavni deli za izdelavo mavčnih mešanic pesek in cementno vezivo. Zdaj obstaja masa že pripravljenih sestav, katerih formule so obogatene z različnimi modifikacijskimi aditivi. Te komponente vplivajo na plastičnost, adhezijo, stopnjo strjevanja, sposobnost zamrzovanja pri določeni temperaturi. Zahvaljujoč uvajanju modifikatorja omet je primeren za razredčenje in nanašanje. Samo stroški pripravljenih mešanic ometov niso vsi, ki želijo kupiti. Zato podpirajo proračunske sheme popravila in dekoracije raje praktične, poceni cementne kompozicije in najbolj priljubljeni sadni mavec.

Končna stopnja ometov

Po odstranitvi je površina poravnana s šablonami od spodaj navzgor s plavajočo plazmo v ostrih gibkih cikcakov. Po prvi poravnavi je površina zelo groba. Po tem se presežna raztopina odstrani in očisti omet. Obrišite s strgalom, da dobite nepopolno gladko površino, ker še naprej se bo nanašal na pokrivni sloj. Jeklene predloge odstranite, če so uporabljene, napolnite reže z malto in z lopatico poravnajte. Če je sloj tal do 5 mm, se nanese na opeko s strgalom. Ta metoda ni primerna za gladke površine, malta, ki jo uporablja lopatico, se ne bo držala. Za ometno delo so potrebna naslednja orodja:
  Stenski ometni video

Kdaj in kje so mavčne stene uporabljene brez svetilk

Če primerjamo stroške dela končne posadke na ometih z ali brez svetilk, bi bila druga možnost cenejša. Vendar pa je to pogosto bolj delovno intenzivno delo - svetilniki služijo kot vodilo za omet, pa tudi zmanjšajo čas celotnega procesa izravnave sten.
  Stenski ometni video

Priprava zidov pod mavec brez svetilnikov

Stene so bile delno pokrite s starimi tapetami in na enem majhnem prostoru ležale kiti. Ozadje se lahko preprosto odstranijo iz stene, ko jih navlaži z vodo s krpo ali pršenjem. Ozadja namakate in se enostavno premaknete od stene.
  Stenski ometni video

Okrasite stene z navadnim kiti.

Dekorativne ometne stene končnega kita je enostavno uporabiti z lastnimi rokami. Po študiji malo tehnike uporabe, ki se giblje z majhnimi potezami, se na stenah ustvari lepa relief, ki je videti kot drago slikarstvo na ometu. Hkrati ni treba uporabljati dragih tehnologij. Dovolj bo slediti navodilom po korakih.
  Stenski ometni video

Priprava raztopine

Ko so stene v celoti pripravljene za omet, so nameščene ojačitvene mreže in / ali svetilke, lahko naredite malto. Lažje je kupiti suhe mešanice za omet na osnovi cementa, vendar z majhno količino dela je ceneje delati sami. Tehnologija priprave kompozicije je preprosta, glavna stvar je opazovanje razmerij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty