sobota, 9 marca 2019

Priprava zidov za lakiranje steklenih vlaken

  Priprava zidov za lakiranje steklenih vlaken

Prilepite barvo iz steklenih vlaken na popravljeno površino

Začetno lepljenje je mogoče začeti šele po tem, ko se zemlja dobro suši. Za lepljenje lahko uporabite le posebna lepila, ki so posebej izdelana iz steklenih vlaken ali v skrajnih primerih lepilo za ozadje, izdelano na osnovi PVA. Ne sme biti debela in še posebej v njej ne bi smela biti kep. Uporabiti ga je treba s široko ščetko, skrbno brizgati vse mikroprekvence in vdolbine, površina površine, ki naj bo prevlečena, mora biti enaka kot mreža lepljenega traku.
  Priprava zidov za lakiranje steklenih vlaken

Kako lepiti fiberglass.

Glede prvega, v veliki meri je. Toda izkušeni slikarji, ki vedo o pasti, ko delate z "pajčo", se lahko samo osmehajo. Z lahkoto je lepiti v smislu, da se lepilo nanaša neposredno na steno ali strop, in potem se ta čudovita snov zvije iz valja po oplaščeni površini. Ampak, če se površina močno absorbira, potem mučijo!
  Priprava zidov za lakiranje steklenih vlaken

Druga vprašanja o tej temi

  • Kakšne so barve za ureditev spalnice z otrokom? V dvosobnem stanovanju so se odločili, da bodo vzeli veliko sobo, da bi delili spalnico z otrokom in jo razdelili na sredini s predelno steno (fotografijo priložim). Zdaj se je pojavilo vprašanje, kakšne barve bodo okrasile spalnico? Povej mi, prosim. Ozadja, barvna particija...
      Priprava zidov za lakiranje steklenih vlaken

    Uporaba in kiti fiberglass

    Kot je bilo že omenjeno, je pokrivanje pavza zelo preprosto in za to fazo dela ni potrebno imeti posebnih veščin. Vendar pa je pred lepljenjem steklenih vlaken potrebno jasno razumeti osnovna pravila za lepljenje. Torej, prva stvar, ki jo potrebujete za nanašanje lepila na površino stene. Vendar ga je potrebno pripraviti vnaprej. Po nanašanju lepilne raztopine položite prvi trak materiala in ga nežno pritrdite, tako da nežno pritisnete vzdolž robov. Nato lepite preostanek delovne površine in pritrdite preostali del lista.

    Priprava in lastnosti platna

    V steklokeramiko je možno lepljati na suhomedem, pripravljenem ometu in betonskem podstavku, pri tem pa uporabiti posebno lepilo (ne morete lepiti pajčevega spleta na običajnem lepilu za ozadje). Gostota steklenih vlaken je razvrščena v glavnem od 25 do 40 gramov na m2, višja je, večja je ojačitvena lastnost materiala. Če popravljate stari strop, je bolje kupiti steklena vlakna z večjo gostoto, koristi razlike v ceni so zanemarljive. Med najbolj priljubljenimi blagovnimi znamkami ugotavljamo Oscar luč, Wellton in Wellton ekonomijo (40 g / m2).
      Priprava zidov za lakiranje steklenih vlaken

    Prednosti platna iz steklenih vlaken

    Proizvodna tehnologija omogoča stiskanje, zaradi česar se mreža pretvori v izredno tanek material z naslednjimi tehničnimi lastnostmi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty