niedziela, 3 marca 2019

Polaganje tuljave v jeseni

Kaj je pokrov travnik ↑

Biologi potrjujejo, da naravno oblikovanje dovolj visokokakovostnega in gostega pokrova travnika iz travnikov ni lahka naloga. Potrebovali bodo čas in trud. Seveda pa se pričakovanje mnogih let dela in pričakovanj ne ustavi veliko. Toda danes obstaja preprostejša možnost - umetna trava. Njegov nakup ni poceni. Ampak hitro lahko ustvarite travnato območje na vaši parceli, okrasite vrt, cvetlični vrt ali dvorišče. Po nekaj tednih po polaganju bo dobil rezultat - odlično trate.
  Polaganje tuljave v jeseni

Pravilno polaganje trate

Optimalna izbira

Danes je urejanje krajine postalo še posebej priljubljeno, pravzaprav na vsaki strani si lahko ogledate vsaj majhen kos, ki je pokrit s travno travo. In to ni presenetljivo, ker vam travnik omogoča ustvarjanje zelo originalnega in čudovitega vrta.
  Polaganje tuljave v jeseni

Izbira trate

Kakovostni travnik ima številne značilnosti, ki jih je treba upoštevati pri izbiri. Travnik, ki ga gojijo strokovnjaki, ne vsebuje nobenih vidnih plevelov, ima gosto travnati pokrov brez plešastih madežev. Visoka kakovost valja je povezana tudi z gostoto trate, ki je težko zlomiti z rokami. Razviti koreninski sistem trave travnjakov mora biti dobro razvejan, kar omogoča, da se vse korenine v valju držijo v eni gosti plasti, ki bo držala debelino tanka. Skratka, če ste v vrtnem središču dvignili valjano travo čez rob in se začnejo raztrgati in razkrojiti, potem je ta izdelek slabe kakovosti.
  Polaganje tuljave v jeseni

Izračunajte potrebno število zvitkov za spletno mesto

Za izračun, koliko morate kupiti trave zvitke, izmerite dolžino in širino prihodnje trate in pomnožite. Če je trate trdo, geometrično celo in brez cvetličnih gredic, se pomaknite na prejeto sliko 5%. Če so v travniku rabatki, gredice, steze itd., V bližini katerega je treba odrezati del trakov, je treba na površino dodati 10%, ker bo več odpadkov.
  Polaganje tuljave v jeseni

Priprava tal za polaganje

Preden kupite travo v zvitkih, morate v celoti pripraviti prihodnjo spletno stran. Za tehnologijo polaganja šote je takšna, da je položena na isti dan, ko je bila kupljena ali čez dan. Bolj ko boste zamenjali izraz, bo šibkejši korenski sistem. Poleg tega morate s hrbtom pokrivati ​​celotno travo. Samo v tem primeru se travo enakomerno korenine in premaz bo popolnoma gladek.
  Polaganje tuljave v jeseni

Polaganje travnatega posestva

Lastniki državnih mest sanjajo eno stvar - narediti lepo, hkrati pa porabiti minimalne napore za oblikovanje in oskrbo. V tem primeru bi bila najboljša rešitev za uporabo trate, vendar le valjana - zahteva najmanj skrbi in takoj po polaganju mesta bo potekalo dobro urejen videz.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty