poniedziałek, 4 marca 2019

Rekonstrukcija fasade industrijske stavbe

  Rekonstrukcija fasade industrijske stavbe

Obnova fundacije, temeljna ojačitev

Vrstni red vsake rekonstrukcije stavb pomeni določeno zaporedje dela - začetek rekonstrukcije nujno pade na temelj.
  Rekonstrukcija fasade industrijske stavbe

Prednosti rekonstrukcije industrijskih zgradb in objektov

Običajno gradnja novega objekta pomeni previsoke stroške. To so nakup zemljišča, nakup materiala, potrebnega za gradnjo, najem posebne opreme in najem usposobljenega osebja. Obnovo končnega predmeta spremljajo tudi resni stroški, vendar se šteje za bolj donosno v primerjavi z gradnjo nove stavbe. Da bi razumeli, ali je obnovitev stare zgradbe možna, se je treba posvetovati s strokovnjaki ExpertStroy LLC, ki bodo opravili strokovno oceno tehničnega stanja in izdali ustrezen zaključek.

Rekonstrukcija industrijskih objektov

Rekonstrukcija industrijskih objektov je vedno povezana s potrebo po izboljšanju njihovih tehničnih in ekonomskih kazalnikov, pri čemer glavne naloge postajajo praviloma podlaga za širitev proizvodnih zmogljivosti, posodobitev tehnološkega procesa in namestitev nove opreme.

Kako izvedeti obnovo?

Gradbeniki opravljajo obnovitvena dela na industrijskih objektih na že ustvarjenem projektu, ki ga ustvarjamo in potrjujemo v potrebnih mestnih primerih.

Obnova fasade

Pri izvajanju dela na rekonstrukciji stanovanjskih, komercialnih in javnih temeljnih tehnologij se lahko uporabijo, ki lahko spremenijo videz stavb in jim dajo potreben slog. Tako je mogoče rekonstrukcijo fasade opečnih zgradb izvajati z vgrajenimi sistemi in dodatno zasteklitvijo (to se običajno opravi obnova fasad javnih stavb, poslovnih centrov) ali z uporabo ometnih sistemov. Sistemi vezane izolacije se pogosteje uporabljajo pri rekonstrukciji stanovanjskih stavb.

Industrijske stavbe - rekonstrukcija brez izolacije ne more biti!

Segrevanje industrijskih zgradb, ki delujejo več kot eno leto, je še eno področje uporabe za poliuretansko peno. Pri razvoju projektov za nove stavbe danes veliko pozornosti posvečamo ukrepom toplotne izolacije, vendar se zgradbe, zgrajene v preteklih letih, ne morejo "pohvaliti". Te pomanjkljivosti je treba odpraviti v procesu obnove in obnove starih stavb. Za to vrsto dela nihče še ni izumil izolatorja za poliuretansko peno. Navsezadnje je samo poliuretanska pena opremljena s celotnim seznamom pomembnih operativnih parametrov, kot so: izolacija, hidroizolacija, parna pregrada, izolacija hrupa. Prav tako povečuje močne lastnosti zgradb zidne stene in zagotavlja njihovo odpornost na biološko korozijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty