czwartek, 18 kwietnia 2019

Demontaža v gradbeništvu

  Demontaža v gradbeništvu

Demontaža v industriji in v zasebnem sektorju

Stavba je lahko predmet rušenja iz različnih razlogov. Gotovo vsaka stavba lahko podredi tako kardinalnemu sklepu in ni pomembno, ali je njen lastnik zaseben ali pa pripada državi. V primeru slednje situacije razlog za rušenje temelji na številnih pravilih, ki jih nihče ne more prezreti:
  Demontaža v gradbeništvu

Demontaža kovinskih konstrukcij | Razstavljanje

Demontaža, demontaža kovinskih konstrukcij je delo, ki zahteva posebno skrb. V nasprotju z razstavljanjem predmetov, zgrajenih iz opeke in betona, razstavljanje kovinskih konstrukcij praviloma vključuje njihovo naknadno montažo na novem mestu. Zato je razstavljanje jeklenih konstrukcij strogo skladno s tehnično dokumentacijo in embalažo vseh komponent za prevoz. Pri demontaži kovinskih konstrukcij se lahko izvede tudi običajno rušenje objektov.

Demontažno delo

Pred začetkom demontaže je potrebno popolnoma osvoboditi prostor iz različnih predmetov in virov osvetlitve. Napajanje mora biti tudi izklopljeno. V osnovi razstavljanje predpostavlja individualno rešitev za razčlenitev ali demontažo določene strukture. Treba je opozoriti, da morajo biti vsa demontažna dela izvedena z najvarnejšimi metodami za delavce in druge. V tem procesu je veliko odvisno neposredno od dejanskega stanja strukture, tehnoloških vidikov razstavljanja, bližine drugih predmetov in številnih drugih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati. Stroški razstavljanja so odvisni od kompleksnosti poslovanja.
  Demontaža v gradbeništvu

Rušenje z eksplozijo

Rušenje objektov s pomočjo eksplozije se uporablja predvsem za objekte, ki so razpadli, zasilne strukture, ki so daleč od drugih predmetov. Na zahodu vse eksplozije uničijo vse zgradbe in zgradbe nad 35 metrov.
  Demontaža v gradbeništvu

Demontaža, krepitev odprtin vrat in oken v Voronežu

Ena od stopenj gradnje je razstavljanje (rušenje), okrepitev vrat in oken odprtin v Voronežu. Če se ta demontažna dela izvajajo profesionalno, v skladu z zahtevami tehnologije, potem demontažna dela ne bodo imela nobenih škodljivih vplivov na stavbo. Demontažna dela na krepitvi vrat v Voronežu zahtevajo tudi projekt, ki ga pripravi specializirana organizacija.
  Demontaža v gradbeništvu

Zaporedje sestavljanja

Pred začetkom montažnega dela je potrebno površino pripraviti. Biti mora strogo vodoravna, ravna in trdna. V tem procesu je okvir sestavljen iz modularnih elementov, ki so med seboj povezani in okrepljeni z dodatnimi diagonalnimi vezmi, s čimer dajejo gozdovi izjemno moč. Ekstremni razponi so opremljeni s posebnimi oporniki, leseni ščiti pa so nameščeni na ravni. Za večjo varnost morate namestiti stranske plošče in ograje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty