poniedziałek, 15 kwietnia 2019

Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Prednosti plinskega silikata

Velike dimenzije izdelkov iz gaziranega betona omogočajo čas, da zgradbo zgradite štirikrat. Velikost enega plinskega silikatnega bloka ustreza 17-20 opek. Pri polaganju s tankim slojem se poraba raztopine bistveno zmanjša. Izvedena stena bo v svojih lastnostih podobna monolitni zgradbi. Ima visoko toplotno in zvočno izolacijsko lastnost, ki večkrat presega opeko. Geometrično natančne črte plinskega silikatnega blata, ki so predmet zidarske tehnologije, omogočajo popolno gladke stene, ki zahtevajo minimalno dodatno dodelavo.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Prednosti prezračevanih betonskih sten

Prednosti blokov gaziranih betonov glede učinkovitosti, okolju prijaznosti, teže, požarne varnosti, hitrosti vgradnje itd. So idealne za prilagojeno proizvodnjo in prodajo garažnega betona v bližini, za samokončanje, za rekonstrukcijo stavb.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Značilnosti plinskega silikata

V bistvu je plinski silikat celični gradbeni material, ki temelji na cementu z aditivi iz peska, vode, apna, aluminijevega prahu ali posebnih plastifikatorjev, ki tvorijo plin. Proizvedeno z avtoklaviranjem. Hkrati pa v raztopini v procesu širitve nastanejo majhni mehurčki od 1 do 3 mm, ki po nadaljnjem strjevanju tvorijo porozno strukturo plinskega silikata. Ta metoda vam omogoča, da ustvarite močnejše vezi znotraj kamna in zmanjšate skrčenje končnega izdelka.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Priprava za zidani proces

V zasebni stanovanjski gradnji je praksa gradnje sten iz plinastih silikatnih blokov pogosta, ne da bi se zatekli k storitvam gradbenih organizacij. Konec koncev, lahko mnogi moški sami vgrajujejo zaklepanje vrat doma, ploščice tla in stene ter gradijo predel s plošče iz mavca. Podobno bo moška vztrajnost samostojno gradila stene in pregrade plinskih silikatnih blokov za hišo 1-2 tla in tlorisno površino 100-120 m². Da bi to naredili, je dovolj, da imajo dovoljenja za gradnjo, stanovanjski projekt in majhno povezavo 3-4 ljudi, ki lahko držijo gradbeno orodje v svojih rokah.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Plinski silikatni bloki imajo majhno težo.

Tukaj je morda glavna in nesporna prednost plinskega silikata nad opeko. Masa plinskega silikatnega blata je v območju od 488 do 500 sto kilogramov / m3, odvisno od velikosti blokov gaziranih betonov.
  Plinski silikatni bloki za dimenzije predelnih sten

Proizvodnja in uporaba

Pregradni bloki, izdelani iz gaziranega betona z metodo avtoklaviranja, so zelo primerni za delovanje zidarskih materialov. Proizvajajo se v debelinah od 100 do 250 mm, saj povpraševanje po tej vrsti izdelka nenehno narašča. To je v veliki meri posledica vsestranskosti teh blokov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty