piątek, 19 kwietnia 2019

Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Akt hidravličnega preskušanja strehe po metodi tlakovca

Preskusite gospodinjstvo. K1 se izvaja z metodo razlitja vode iz 7. Dokument * /. telo Preskusite gospodinjstvo. K1 se izvaja z metodo razlitja vode iz 7. Sistem mora. za zagotovitev normalnega pretoka. Če je sistem uspešno opravil test, potem.
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Preizkus strehe z metodo razlitja vode, kupite streho v Samari

Dejanje preizkušanja strehe z metodo razlitja vode Objavljeno: metoda za testiranje betona vse. Možnost dosledne uporabe vode v načinu prehoda. Dejanje preizkušanja strehe z metodo prelivanja vode na strehi z metodo preskušanja.
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).

5. ROLA IN MASTIČNA STORITEV

5.1 . Rolna strešna kritina je izdelana iz bitumna in bitumno-polimernih materialov z ojačitveno stekleno-sintetično ali kartonsko podlago ter iz elastomernih vulkaniziranih filmskih materialov, katerih fizikalne in tehnične lastnosti morajo ustrezati zahtevam iz Dodatka. Morebitna življenjska doba materiala za kritje in mast, razen materialov na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom, mora biti vsaj 10 let. Hkrati se materiali na kartonski osnovi z bituminoznim vezivom lahko uporabljajo samo za začasne stavbe in strukture (s trajanjem življenjske dobe do 5 let).
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Toplotna izolacija fasadnih in strešnih sistemov v pogojih ognja in korupcije

V reviji "Naukovedenie" je objavljen še en članek Mednarodnega požarnega centra, ki je namenjen oceni požara in tehničnih lastnosti toplotnoizolacijskih materialov v različnih pogojih delovanja. Avtorji: Melnikov V.S., Kirillov S.V., Melnikov M.V., Vanin S.A., Vasilev V.G., Potemkin S.A.
  Dejanje preizkušanja strehe z razlitjem

Katere sistemske indikatorje najprej preverite?

a) Odtok iz instrumentov. b) Upoštevanje risb in njihovih dimenzij. Nesprejemljivost med takšnimi pomembnimi vidiki, kot so: premer cevi, materiala izdelave, oznake višin in druge enako pomembne, je nesprejemljivo. c) pomanjkanje puščanja odplak in tesnjenje cevovodov. Cevovod ne sme puščati, sicer bo treba prilagoditi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty