niedziela, 14 kwietnia 2019

Notranje stanovanje naredi to sami

  Notranje stanovanje naredi to sami

Otroško sobo z lastnimi rokami

V iskanju materialov za otroški dekor, bodite pozorni na stare uganke. Iz njih lahko naredite zanimive aplikacije, tako da barvate podrobnosti, jih pritrdite na osnovno ploščo in jih postavite v okvir za fotografije. Baloni napolnjeni s helijem bodo zabavne dekoracije. Popravite nekaj takšnih kroglic na tleh, tako da se nahajajo na ravni otrokove oči. Šivate in lepite klobuke in dlake od preje do kroglic, pripravite smešne obraze - dekoracijo za otroško sobo opravite z lastnimi rokami.

Zasnova hiše: nasveti in fotografije

1. Priprava barvne sheme: uporabite 3-4 osnovne odtenke

Ko oblikujete zasebno hišo z lastnimi rokami, morate upoštevati, kako vplivajo različni toni in odtenki. Barva ustvarja razpoloženje znotraj nas, lahko navdihuje ali pnevmatik, ne glede na to, ali vam je všeč ali ne. Poglej svojo zbirko fotografij notranjosti zasebne hiše - katere barve so najbolj opazne tukaj?
  Notranje stanovanje naredi to sami

Namen dvorane narekuje določene zahteve za notranjost.

  • Prvič, dnevna soba mora zadovoljiti lastnike: soba je najprej družinska, namenjena toploti in udobju, ne da napetosti, temveč nasprotno, razbremeniti utrujenost. Tako je v dvorani zelo pomembno počivališče.
  • Drugič, kot že rečeno ime "dnevna soba", dvorana ne more preprečiti sprejema gostov. Če želite povabiti sorodnike, sorodnike in prijatelje, to ne škodi ustvarjanju ustreznega okolja, ki spodbuja komunikacijo in prehranjevanje.
Poleg zgornjih dveh imenovanja v dvorani lahko opravlja tudi druge funkcije. V majhni hiši ali apartmaju z velikim številom prebivalcev lahko dnevna soba združuje dnevno sobo in spalnico, študij, jedilnico itd.

Simfonija okusa: kakšen stil lahko izberete?

Preden začnete z načrtovanjem notranje opreme, morate najprej določiti slog, ki mu boste dali glavno vlogo v glasbenem delu vašega doma. Notranji slog je stvar okusa, zato jo izberite na podlagi osebnih preferenc in vrste vaše hiše ali stanovanja.
  Notranje stanovanje naredi to sami

Zasnova doma

Če želite narediti izvirno zasnovo hiše, potrebujete fantazijo in ekipo mojstrov. Lahko pa sami izvedete gradbeno delo, na primer s člani vašega gospodinjstva, da vodite elektriko ali tekočo vodo. Zlasti ta gradnja vam bo prihranila denar, prijetno vas bo presenetila.

Lepa in poceni notranjost apartmajev

Zgoraj je primer, kako hitro posodobiti notranjost majhnega apartmaja po cenovno ugodni ceni, nato pa bomo pokazali pripravljene primere poceni popravil. Ni poceni, to ne pomeni, da bo grdo in slaba kakovost, morate poznati skrivnosti in jih uporabiti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty