sobota, 20 kwietnia 2019

Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

  Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

Pojdi na glavno

Umazano delo

Začeti naj bi z najslavnejšim delom - vodovodom in električarji. Ne smemo pozabiti, da so prihranki pri vodovodu in elektriki nesprejemljivi. Vsa druga dela se lahko enkrat znova obrnejo, da nekaj kupijo, toda z žicami in cevi, ki so oplaščeni v steni, ne morete storiti nič več. Če naredite kaj narobe, če boste prihranili nekaj in kupili nekaj narobe, potem ga boste lahko popravili le, če znova opravite vsa popravila.

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da se naslanja v našo smer.
  Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

Kako začeti popravila v stanovanju z grobo obdelavo z lastnimi rokami?

Če ne veste, kako začeti popravila v stanovanju z grobo obdelavo, v tem primeru boste morali pripraviti podroben načrt, kjer se bodo postopoma prikazovali faze dela. Načrt po fazah popravila je treba opraviti na podlagi tega, kar želite prejemati zaradi opravljenega popravila. Poleg načrta boste morali samostojno razviti projektni projekt za stanovanje brez konca, izbrati materiale, ozadja, barvne rešitve in tako naprej.

Kako začeti popravila v novi stavbi

Ljudje, ki so postali srečni lastniki stanovanj v novi stavbi, se soočajo s problemom, ki jo povzroča potreba po popravilih. Za izvedbo popravil v novem stanovanju se priporoča ob upoštevanju različnih dejavnikov, ki jih vsi ne poznajo.
  Kako začeti popravila v novem stanovanju z grobo obdelavo

Popravljanje v novem stanovanju

Če ste se odločno odločili kupiti stanovanje od razvijalca ali ste to že storili, si morate trdno predstavljati, kaj stanovanje kupujete in kakšna popravila boste morali opraviti s svojim stanovanjem. Poglejmo skupaj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty