niedziela, 14 kwietnia 2019

Vodenje plošče s svojimi rokami

  Vodenje plošče s svojimi rokami

Kako narediti litje monolitne plošče?

Priporočljivo je takoj napolniti monolitno ploščo. Beton je treba enkrat gnetiti in to je bilo dovolj za celotno oddajo. To je težko delo, zato morate zapolniti najmanj 4 osebe. Gradbeni steber prinaša betonsko mešanico. Za pokrivanje celotnega perimetra opažev uporabite žleb velike velikosti.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Polnjenje kleti pod hišo s pomočjo betonske črpalke

Klicanje betonske črpalke je najcenejša možnost vlivanja. Betonska črpalka vključuje poseben drsni ročaj s betonsko cevjo, skozi katero se betonska mešanica napaja na razdalji od 30 do 50 m. Zahvaljujoč temu, s pomočjo betonske črpalke je mogoče izliti temelj iz dolge razdalje, tudi če je dostop iz njega zaradi kakršnih koli razlogov nemogoč. Betonske črpalke se običajno uporabljajo pri gradnji velikih armiranobetonskih stavb in objektov, vendar se med gradnjo poletnih hiš običajno ne uporabljajo zaradi visokih stroškov.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Tehnologija litja monolitnega ploščnega betona

Betonska plošča je osnova za večino arhitekturnih struktur. Polnilni monolitni ploščni beton se lahko uporabi za postavitev kleti v hiši, garaži in drugih gospodarskih poslopij. Plošče tvorijo podporo za greznice in terase, jih vlijejo v parkirišče itd. Podrobna tehnologija za vlivanje monolitnih armiranobetonskih plošč je opisana spodaj. Z ustrezno pripravo lahko to storite sami.

Možnosti načrtovanja

Posamezni razvijalec ima izbiro med monolitnim ploščicem, ki se neposredno vlije na gradbišče, in možnostjo prefab, ki je sestavljena iz več armiranih betonskih cestnih plošč. Prva možnost je prednostna zaradi enostavnosti gradbenih del in visoke zanesljivosti trdne konstrukcije. Druga zahteva sodelovanje z dvižno opremo in drugo posebno opremo, nato pa - izravnajte estrihe. Zato bomo še naprej razmišljali o gradnji monolitne možnosti. Ta odločitev bo pozneje igrala vlogo prekrivanja kleti, ki jo je priporočljivo uporabiti za hiše brez visoke kleti in kleti.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Predpogoji za izlivanje osnovnih monolitnih plošč ↑

Osnova plošč - najboljši način iz težkega položaja konstrukcije konstrukcij na problematičnih tleh, na primer, izkrvavitev ali skaljevanje kamnin. Konstrukcijo kletne klete je prikazana z prevlado mokre tle na lokaciji s povišanimi stopnjami stoječe podzemne vode. Baza plošč je idealna za izdelavo vodotesne zaščite za klete in klete.
  Vodenje plošče s svojimi rokami

Monolitna podlaga - priprava na gradnjo ↑

Za samo-gradnjo monolitne podlage, morate skrbeti pred razpoložljivostjo orodja in ustrezne gradbene opreme. Potrebovali boste:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty