piątek, 21 czerwca 2019

Fotografije zasnove stanovanj 2016

  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Slogi in motivi oblikovanja stanovanj 2017

Kot smo že omenili, so stilske meje pri oblikovanju stanovanj leta 2017 zelo zamegljene. Eklektične kombinacije so bolj relevantne. Slogi z izrazitim karakterjem, kot sta sodobno in podstrešje, se praviloma uporabljajo kot poudarki na ozadju sodobne ali neoklasične kompozicije. Še vedno velja za Art Deco. Par naglasov v tem slogu je dovolj, da bi prostor sijaj aristokratskega salona in visokokakovostne dnevne sobe. Pri mešanju slogov pri oblikovanju stanovanj v letu 2017 lahko dosežemo velik učinek s pomočjo kontrastnih kombinacij. Zato na fotografiji pogosto vidite povezavo v enem prostoru elementov brutalne podstrešja in, na primer, nekaj pompoznega imperija.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Intenzivne barve - priljubljene barve v notranjosti leta 2016

Domače okolje brez besed govori o osebnostih in željah prebivalcev doma. Prvi vtis je ustvarjen z barvno shemo prostora, nato pa v pogovor pridejo pohištvo in spretnostne rešitve. Oblikovalci trdijo, da se običajne pastelne barve zbledijo v ozadje. Prišel je čas, da se potopimo v eksotični svet barv, ki prenaša vso raznolikost narave.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Trendi v oblikovanju stanovanja

Vsaka soba v apartmaju ima lastne trende oblikovanja. Kaj se uporablja v dnevnih sobah, je popolnoma nepomembno za spalnice. Da bi vam olajšali navigacijo v trendih, značilnih za notranjo opremo stanovanj v letu 2016, se osredotočimo na trende, ki so značilni za posamezne prostore.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Trendi v notranjosti leta 2016. Trenda številka 4. Visokokakovosten počitek

Moderna oseba živi v pospešenem ritmu in se pogosteje vrne domov le, da se počiva in spi. Če ste eden od teh ljudi, potem bi morala biti spalnica poudarjena točka v vaši notranjosti. Samo najboljša ortopedska vzmetnica, samo najkvalitetnejše posteljno perilo, samo sproščujoče, nastavljivo razsvetljavo. Pazite tudi na hrup in svetlobno izolacijo. Če želite premakniti gor, morate dobro spati.
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Optične iluzije pri oblikovanju 3-sobnih apartmajev 2016

Optični učinki in iluzije so pomembni ne le pri oblikovanju majhnih stanovanj. Med fotografijami novega leta 2016 si lahko ogledate veliko zelo prostornih apartmajev, kjer oblikovalci spretno igrajo z domišljijo. Ogledalni koridorji, neobstoječ portal, previdno prikrito kot ozadje za fotografije na vratih - vsi ti elementi so zlahka zavajajoči. Ampak, ker je že dolgo znano, da odrasli uživajo v igri kot otroci, optični učinki zaznavajo vsi z velikim zanimanjem. Konec koncev, kdo med nami ne želi biti vsaj za trenutek v Alice's Looking Glass?
  Fotografije zasnove stanovanj 2016

Lepi apartmaji. Fotografije notranjosti 2016-2017 v klasičnem slogu

Drugi slog, ki je vedno povezan z opredelitvijo "lepih apartmajev", je klasika. Ta plemeniti slog trend danes je izredno redek v svoji čisti obliki. Poudarek na udobnosti in funkcionalnosti je privedel do določenega preoblikovanja klasike, ki je postala lažja. Današnji klasični slog se pogosto razredči z elementi art deco in sodobno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty