czwartek, 20 czerwca 2019

Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Koliko prenova stanovanj z grobim zaključkom: vodnik za kupce

Večina kupcev stanovanj, ki preučujejo več deset možnosti na sekundarnem trgu, niso vedno zadovoljni s tem, kar vidijo. Stare hiše, zastarela popravila, ki jih lastniki ne poskušajo posodobiti. Možnosti za odstranitev "sledi" nekdanjih lastnikov, če niso preveč čiste. Slepi vhodi. Vse to pogosto vodi stanovanje kupci odločitev za nakup stanovanja v gradnji.
  Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Kako začeti obnovo stanovanja v novi stavbi

  1. Presenetljivo je, da začnete s podrobnim pregledom prostorov. Pred sprejemom je potrebno skrbno preveriti okenske police in vidne komunikacije za napake in pomanjkljivosti.
  2. Stene in stropi (vsaj vizualno) je treba preveriti za skladnost s parametri, določenimi v načrtu. Samo, če to storite takoj, bo mogoče predstaviti pritožbe graditeljem in zahtevati, da se vse popravi.
  3. Ne smete pozabiti na kozmetične napake, na primer: praske na oknu, čipe na oknih, itd.

Kdo dela na objektih?

Delo Voronezh mojstrov, vsak opravlja svoje delo: električar, vodovodar, vodovodar, slikarji, mavec. Strokovnjak inženir je odgovoren za vse od začetka do konca: organizira in usklajuje delo mojstrov, kupuje gradiva in vam poroča o stroških, oceni in opravlja delo, izvaja denarna plačila.
  Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Zakaj popraviti v novi stavbi?

Med odmrznitvijo Hruščov z Brežnovevim "blagostanjem" je bil masovni značaj stanovanjske gradnje zagotovljen z enovitostjo barake in z lažnim izračunanim življenjskim ciklom projektov - 40 let. Dohiteli in prehiteli bomo Ameriko, sedanja generacija ljudi bo živela pod komunizmom (v katerem ima vsak delavec 3, ne 2 ali 4, in sicer tri obleke), nato pa bomo začeli graditi sončna mesta prihodnosti. Za zdaj - preberite, tovariši, Efremova s ​​Strugatskysom, v kateri koli knjižnici tam. Še vedno lahko Clark, čeprav je kapitalist, vendar se zdi, da nas nagiba.
  Koliko stane popravila v enosobnem stanovanju z grobo obdelavo?

Popravila stanovanj v novih stavbah

Nenavadno so lastniki novih stanovanj soočajo s težavami, kot so popravilo stanovanj v novih stavbah. Kje morate začeti popravila v novem, samo kupljenem stanovanju, če prej niste morali urediti novega stanovanja? Ta članek vam bo pomagal narediti popolno popravilo v novi stavbi.

Stroški popravila stanovanja v novi stavbi iz nič

Prenova stanovanj v novi stavbi se razlikuje od popravila "sekundarnega stanovanja". Če v sekundarnem stanovanju, v nekaterih primerih lahko naredite kozmetično posredovanje, popravilo stanovanja v novi stavbi ni proračunska možnost in bo zahtevala resne finančne naložbe. Izjema - apartma je obnovljen od razvijalca - tukaj lahko dobite enostavno "kozmetiko". Zaključek stanovanj od razvijalca je idealen, ko je primanjkovalo proračuna za boljše popravilo novega stanovanja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty