wtorek, 18 czerwca 2019

Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

NDV-Real Estate: v novi hiši je enostavno najti stanovanja

Pri nakupu nepremičnine se vedno postavlja vprašanje, ali je bolje - sekundarni trg ali nove stavbe. Iz številnih razlogov je bolj donosno kupiti nove apartmaje: plačate manj in dobili bivanje v odličnem stanju. Vam ni treba skrbeti, da morate zamenjati ožičenje ali cevi: sodobni LCD-ji uporabljajo napredne trajne materiale.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Značilnosti nakupa stanovanj v fazi izkopavanja

Na stopnji izkopa, izvedenega z različnimi ocenami od 10 do 25% vseh stanovanj. Velika širina različnih strokovnjakov kaže na to, da se bo po krizi leta 2008 na moskovskem trgu novih stavb začel okrevati, pri vlagateljih (imetniki kapitala in bankam) pa je stalen trend zaupanja vlagateljev v razvijalce.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Novogradnja v Moskvi

Posebno pomembna in obsežna stanovanjska soseska, kjer je moskovska vlada že podprla gradnjo, je postala območje industrijskih con. Zaradi nezadostnega izboljšanja takšnih območij in pomanjkanja ustrezne infrastrukture se razvijalci načrtujejo spremeniti z izgradnjo velikih kompleksov, kjer bodo poleg stanovanjskih nepremičnin predstavljeni tudi prodajni prostori. Ponavadi ti nestanovanjski prvi nadstropji stavb in ločenih stavb hitro napolnijo službe, trgovine, zobozdravniške pisarne in druga podjetja, ki so zasnovana tako, da v celoti zagotavljajo udoben obstoj prebivalcev novih stanovanj.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Na primarnem trgu nepremičnin v osrednjem upravnem okrožju Moskve

Osrednje upravno okrožje Moskve vključuje ozemlje zgodovinskega središča mesta. Pokraj ozemlja 66 kvadratnih kilometrov, majhnih po Moskvi standardov, je okrožje najdražja glede na povprečne stroške stanovanj v glavnem mestu. In to ni slučajno: na območju osrednjega upravnega okrožja je veliko izjemnih zgodovinskih in arhitekturnih spomenikov. Tukaj je Moskovski kremelj in številne vladne stavbe, vključno z vladno hišo, državno damo in stavbo sveta federacije. Poleg tega se v osrednjem delu Moskve nahaja večina ustreznih ministrstev. Tudi v okrožju so skoraj vse postaje v Moskvi in ​​številne kulturne objekte.
  Nove stavbe v Moskvi na odru izkopavanja 2016

Na kratko o stopnjah gradnje

Gradnja stanovanjske stavbe v povprečju traja od 3 do 5 let in je sestavljena iz več faz. Prvič, razvijalec pridobi parcelo: v nepremičnine ali v najem na mestni dražbi. Za izgradnjo apartmajske hiše na tleh se je potrebno dogovoriti o razvojnem projektu in pripraviti dokumentacijski paket za pridobitev gradbenega dovoljenja.

Stanovanja v gradnji v Moskvi

V stanovanjskem kompleksu VESNA je sodoben stanovanjski kompleks razreda "udobje" s svetlim arhitekturnim konceptom v mestu Aprelevka vzdolž avtoceste Kievskoe. V neposredni bližini so načrtovane postaje podzemne železnice Salaryevo in Rumyantsevo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty