sobota, 22 czerwca 2019

Kako namestiti okensko polico nad baterijo

  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Kakšne so okenske police na plastičnih oknih

Še pred namestitvijo morate vedeti, da so tudi plastične okenske police drugačne. Če potrebujete trdi premaz, ne bojte se ognja in prask, potem morate izbrati akril. Za ceno tega bo veliko dražje, vendar bo moč na višini. Tu je treba opozoriti, da se večina okenskih oken prodaja tako, da so dovolj za namestitev. In vsa presežek se je zmanjšal. Električni kreten bo pomagal s plastiko, vendar pa so tudi okenske police iz naravnega ali (pogosteje) umetnega kamna. To niso vsi bolgarski.

Splošni seznam priporočil za namestitev okenske police

  1. Podstavek je pritrjen znotraj prostora in pod okenski odprtini;
  2. Spodaj na okencu je največ 60 mm od njegovega roba žlebica - tempelj do globine 20 mm, ki je potreben za preusmeritev vode;
  3. Končna stopnja namestitve pride šele po pripravi spodnjih mrtvih točk;
  4. Dno stranske pobočne raztopine se razreže do stene. Nato se stena očisti iz ostankov, prahu, umazanije itd.:
Okensko podstavek je postavljen na naslednji način:
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Lokacija radiatorjev

Radiator mora biti nameščen tako, da deluje s 100-odstotnim odklonom. Najboljša namestitvena možnost je pod oknom. Največja toplotna izguba v hiši poteka skozi okna. Položaj ogrevalnih baterij pod oknom preprečuje izgubo toplote in kondenzacijo na oknih. Za velika okna uporabljajte radiatorje višine 30 cm ali jih postavite neposredno blizu okna.
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Kako je nameščena prag?

Tehnologija nameščanja oken je preprosta. Namestitev okenskih oken poteka v kvadratnem oknu. Nagibi na desni in na levi se OBVEZNO razširijo (zloženi) in okenske police se začnejo na pobočjih okoli 50 mm na vsaki strani. Namestitev samih oken se zgodi predvsem na dva načina: a) na dvokomponentni poliuretanski peni z uporabo posebnih distančnikov, tako da se okenski okvir ne pokriva. (glavna pot)
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Priprava površine

Danes lahko vsakdo, ki to želi, namestiti okensko polico z lastnimi rokami. Najprej morate kupiti vsa potrebna orodja in materiale, ki jih potrebujete za delo. Pogosto strokovnjaki pravijo, da je kakovost vašega dela neposredno odvisna od kakovosti orodij, ki jih uporabljate za namestitev okenske police. Zato jih ne shranite. Prvič, če uporabljate kakovostna orodja, bo bolj priročno delo, in drugič, jih boste zagotovo uporabljali v prihodnosti, saj boste morali v vsakem oknu v sobi namestiti okenske police.
  Kako namestiti okensko polico nad baterijo

Vgradnja okna v stanovanje: algoritem, pravila, odtenki

Zamenjava okenske police ali nameščanje novega s svojimi rokami je najpomembnejša točka pri nameščanju poljubnega okna. Dejstvo je, da je zasnovan tako, da igra ne samo estetsko vlogo v notranjosti, ampak tudi zaščitni. Nenehno ga prizadenejo različne temperature in mehanske obremenitve. On je tisti, ki trpi zaradi nenehne vlage in sonca. In prav to so trenutki, ki v veliki meri določajo specifike svoje namestitve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty