czwartek, 20 czerwca 2019

Hiše iz lesnih projektov

  Hiše iz lesnih projektov

Projekti državnih hiš in hišic iz lesa

Dobrodošli v elektronski katalog modelnih projektov hiš iz bara. Za bolj priročno iskanje so vsi projekti lesenih hiš, odvisno od območja, razdeljeni na tri kategorije: hiše iz bara s površino do 100 m2 M; od 100 do 150 kvadratnih metrov. in več kot 150 kvadratnih metrov.
  Hiše iz lesnih projektov

Prednosti hiše iz bara

Les je tradicionalni gradbeni material, ki se uporablja več sto let in je znan po svojih edinstvenih lastnostih. Hiše iz bara ohranjajo prednosti lesa - edinstven vonj, čist zrak, toploto dotika, posebno lepoto.
  Hiše iz lesnih projektov

Hiše iz vrstice na ključ

Hiša iz bar - klasike ruske gradnje. V kateri koli državi in ​​celo v majhni regiji že poznajo (klasični, tradicionalni) pristopi k oblikovanju hiš in izbiri gradiva za stanovanjsko gradnjo. Poleg tehnologije in orodij za gradnjo so se skozi stoletja razvijali. V ruski verziji - to je nedvomno hiša lesa - z izrezljani drsalkami in platnenimi ploščami, okraski. Tehnologija in orodja domačega lesenega stanovanja, nastala iz ostrih osi, so bila stoletja poraščena, kar dokazujejo spomeniki lesene arhitekture Rusije, ki so se spustili k nam in so postali predmet občudovanja ne le tu, temveč tudi v tujini.

Projekti hiš iz barov

V tem razdelku so predstavljeni tipični modeli hiš iz profiliranega žarka, ki ga je izdelal Lestek LLC. Če niste našli želenega projekta ali ne morete izbrati, ne bodite razburjeni. Naši strokovnjaki so pripravljeni razviti za vas individualen projekt katere koli kompleksnosti, v kateri bodo vse vaše želje realizirane.
  Hiše iz lesnih projektov

Hiše iz vrstice na ključ

Moderne hiše iz bara imajo vse prednosti lesenih konstrukcij, hkrati pa so jim prikrajšane pomanjkljivosti. Okolju prijaznost, naravnost, trpežnost, moč, lepa površina, razumna cena - to so glavne prednosti lesa. Antiseptična, impregnacija z negorljivim gorenjem, obdelava na natančnih strojih, nove tehnologije montaže zagotavljajo odpornost na izgorevanje in razpad, odlično geometrijo, visoko hitrost montaže. Ni presenetljivo, da večje število razvijalcev raje hiše iz profiliranega lesa.
  Hiše iz lesnih projektov

Projekti lesenih hiš "Forest Line" - kakovostno delo strokovnjakov

Danes vsak razumen človek, ki namerava začeti graditi svojo hišo (iz lepljenega laminiranega lesa, iz profiliranega ali zaokroženega dnevnika), pripravi projektni načrt za prihodnjo gradnjo. Konec koncev je oblikovanje pomembna in potrebna stopnja gradbenih del, na kateri ni odvisen samo estetski videz lesene hiše, temveč tudi njegova funkcionalnost, trajnost, zanesljivost, kakovost in seveda končni stroški. Zato ne glede na vrsto načrtovane gradnje: obe hišici, hišah in zemljiščih - vse nestanovanjske in stanovanjske hiše, izdelane iz hlodov ali lesa, zahtevajo strokovno pripravo projektov lesenih hiš s pomočjo poklicnih oblikovalcev.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty