wtorek, 2 kwietnia 2019

Demontaža opeke in betona

  Demontaža opeke in betona

Profesionalna demontaža sten in predelnih sten

Če bodo kapitani dobili nalogo razstavljanja betonskih zidov na industrijskem objektu, bodo uporabili profesionalno opremo, ki jim bo omogočila, da čim prej izpolnijo naročilo. Za te namene praviloma uporabite: perforatorje, hidravlična kladiva, vedra, žage in drugo posebno orodje. Vendar pa včasih zaradi arhitekturnih značilnosti strukture uporaba teh orodij ni mogoča. V takih primerih se priporoča demontaža opečnih zidov ali betonskih tal in ustvarjanje različnih odprtin, vrat in oken v predelnih stenah z diamantnimi orodji.

Cene za demontažo stropa

Lepa in gladka - to so merila, ki jih morajo izpolnjevati visokokakovostne zgornje meje. Takšna merila morajo ustrezati zgornji meji vašega stanovanja ali hiše. Kot pri stenah delo na poravnavi stropa ni mogoče zagnati, dokler se sledovi starih ozadij ali barve ne odstranijo. Se je odločil, da bo gradnjo mavčne plošče ponovil na stropu? "Popravila v Samari" in stari bodo razstavljeni, novi pa bodo sestavljeni bolje od prvega.
  Demontaža opeke in betona

Kako je porušena nosilna stena?

Pomembno je razumeti, da nosilne stene držijo težo celotne konstrukcije nad njimi. To pomeni, da lahko rušenje kateregakoli od njih povzroči resne posledice, začenši s kreking stenami in tlemi ter konča s padcem tla ali celo zgradbe.
  Demontaža opeke in betona

Tehnologija razstavljanja pregrad

Način razstavljanja pregrade določi material, iz katerega je izdelan. Betonske predelne stene so veliko močnejše od drugih, zato je priporočljivo uporabiti tehnologijo za rezanje diamantov za njihovo demontažo. Pri demontaži betonskih predelov uporaba tehnologije za rezanje diamantov omogoča bistveno zmanjšanje časa dela in preprečevanje vibracij. Razstavljanje predelnih sten iz opeke ali blokov praviloma poteka s tolkalnimi metodami. Pri demontaži razdelkov mavčne plošče se obloga najprej odstrani, nato pa se okvir razstavi.
  Demontaža opeke in betona

Metode razstavljanja

Demontažne stene in betonske konstrukcije se ponavadi opravi z rezanjem z diamantno orodje na majhne koščke, ki se nato izbrišejo. Žaga z diamantnim kolutom v sosednjih strukturah ne ustvarja vibracij in močne napetosti, iz njega pa je malo prahu in hrupa.
  Demontaža opeke in betona

Prednosti razstavljanja betona in armiranega betona s hidrokliničnimi (prekinjevalci)

Demontaža betona, armiranega betona in opeke s pomočjo najnovejših tehnologij omogoča zmanjšanje ravni hrupa in vibracij, ki se vedno pojavljajo pri uporabi tradicionalnih metod razstavljanja udarcev. To omogoča razstavljanje objektov v stanovanjskih objektih, kjer je izvajanje tega dela običajno povezano s stalnim neugodjem za prebivalce hiše. Naslednja nesporna prednost uporabe hidroklina je zmožnost nadzora samega procesa: array se zruši v določeni smeri in med razstavljanjem ne more poškodovati drugih struktur.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty