piątek, 5 kwietnia 2019

Globina telefonskega kabla

Zahteve pri izbiri lokacije poti

V tej fazi je treba začeti projekt polaganja kabla v tleh, uskladiti z lokalno upravo. Pri izbiri lokacije poti je treba upoštevati številne dejavnike, kot so bližina drugih komunikacij, presečišče parkov in trgov na kabelski progi, prisotnost stavb in objektov za gospodarske namene ter naslednje določbe IEP in SNiP:

Polaganje kablov v jarku po kabelski plasti

Najbolj ekonomična in optimalna metoda dela je tradicionalna kabelska plast. S to tehniko dosežemo potrebno stopnjo mehanizacije in hitrosti. Vendar pa so možne situacije, ko se skupaj s to tehniko uporabljajo dodatne tehnike. Na primer, na presečišču cest, železnic, v močvirnih območjih, z ovirami v obliki rek, skal, grahov. Za izdelke z metaliziranimi pletvi je potrebna zunanja zaščita pred električnimi naravnimi prazninami in vplivom električnih vodov (HVTL). Na mestih, kjer ima elektromagnetni vpliv visoko stopnjo nevarnosti, so postavljeni optični kabli dielektričnega tipa.
  Globina telefonskega kabla

Koliko je polaganje kabla v tleh?

Za takšno delo, kot je polaganje kabla v jarek, je cena zasebnega električarja minimalna. V ceniku lahko vidite približno ceno polaganja električnih kablov. Natančni stroški, ki jih pokličete izvajalci. Skupni stroški namestitve napajalnega kabla v jarek so izračunani ob upoštevanju naslednjih parametrov:

3.6.5.2. Posebni pogoji vgradnje

Jermen za polaganje kabla ne sme vsebovati snovi in ​​materialov, ki imajo uničujoče učinke na lupine in kovinske elemente svoje strukture (soli, apno, zemlja v tleh z žlico ali gradbeni odpadki). Iz podobnih razlogov tudi jarek po SNiP 3.05.06-85, oddelek 3.66 ne bi smel biti oddaljen več kot 2 m od greznic in smetiščnih jam. Če teh krajev ni mogoče obiti, je kabel postavljen v čisto, nevtralno zemljo v ceveh brez tlaka iz azbestnih cementov, ki so prekrite z notranjim ali zunanjim slojem bitumna. Ko je kabel napolnjen z nevtralno zemljo z isto SNiP točko, se določijo zahteve za dodatno širitev jarka na obeh straneh za 0,5-0,6 m in poglabljanje za 0,3-0,4 m.
  Globina telefonskega kabla

Styling tehnologija DIY

Prišli smo na glavno vprašanje članka, v katerem bomo razmislili, kako naj električni kabel postavimo na tla sami. Da bi bila navodila priročna in razumljiva, jo bomo zagotovili po stopnjah.
  Globina telefonskega kabla

Na kakšni razdalji od stanovanjskih zgradb v zasebnem sektorju je dovoljeno postaviti 6 kV kabelske linije?

Datum: 10. junij 2012 | Rubrika: Vprašanja in odgovori, Električna instalacijaTags: Varnostno območje kabelskih linij, Polaganje kablov v tleh

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty