poniedziałek, 1 kwietnia 2019

Estrih ravna streha

  Estrih ravna streha

Možnosti odpiranja ravne strehe

Spontano, brez mehanske stimulacije, voda iz ravne površine ne bo izpraznila. Da ne bi počakala, da bi izhlapela ali uničila streho, mora ustvariti pogoje za gibanje - npr. naklon Priročniki za vgradnjo sistemov z bitumensko in polimerno prevleko prepoznajo idealen kot naklona za ravno streho 1,5 °, 1 °-2 ° je sprejemljivo, kar v odstotkih gradacije pomeni od 1,7% do 3,4%.
  Estrih ravna streha

Vrednost parne pregrade za visoko kakovostno izolacijo strehe

Parna zaščitna plast, ki je nameščena na dnu, mora imeti odlične lastnosti hlapnih lastnosti, da se prepreči prodiranje v izolacijo izhlapevanja, ki se dviguje od notranjosti do strehe. Kot veste, ker je izolacija prepojena z vlago, se njegova toplotna prevodnost zmanjša. Poleg tega akumulacije pare povzročajo pretrganje v hidroizolacijski mat, ki sčasoma povzroča uničenje prevleke. Iz tega razloga je treba vprašanje izbire parne pregrade upoštevati zelo resno. To je dve vrsti:
  Estrih ravna streha

Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

Naprava na dnu strehe pločevine iz valovite plošče vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.
  Estrih ravna streha

Naprava suhe spojke strehe z razuklonko

Med gradnjo in popravilom industrijskih, stanovanjskih ali gospodinjskih stavb je potrebno ustvariti najmanj minimalen nagib strehe. Če naredite povsem ravno streho, potem bo v zvezi z odtekanjem popolnoma neučinkovita, na površini se bo nabirala vlaga in lahko poškoduje streho. Prej ali kasneje se bodo stagnacijske cone pojavile na ravni strehi, mestih, kjer se bo kopičilo deževalo in se spremenilo v luže, ki bodo sčasoma rasle v prave močvirje, ki se izsušijo le v močni in daljši toploti.
  Estrih ravna streha

Načini preverjanja strehe razuklonki

Zanesljivost strehe je odvisna od nagiba, ki se meri v odstotkih. Nagib strehe je kot, ki leži med pobočjem in obzorjem. Strehe z nagibom 0% nenehno kopičijo vodo in v bližnji prihodnosti pridejo v slabši položaj v jesensko-zimski sezoni zaradi poškodb hidroizolacijske membrane. Indikator 1% je glavni dejavnik pri remontu strehe, ki ga je treba takoj začeti. Strehe z naklonom 2-10% imajo sposobnost, da se hitro znebite vode, kar ustvarja ugodne pogoje za površino.

Specifikacije za razuklonka

  • Proizvodnja se izvede samo v skladu z risbami kupcev (strešni načrt) in načrtovnimi risbami izdelkov.
  • Predpostavlja se, da površinski padec izdelka ne presega 3 mm na 1 m.
  • Osnovni nagib podlage strehe mora biti odsoten.
  • Površina komore za prezračevanje se ne odšteje od celotne površine.
  • Območje dvigalnega prostora se ne odšteje od skupne površine, če ne presega 12 m2. m
  • Na stropu z več pobočji se ob namestitvi zaklene doline na kraju samem.

Načini izolacije streh z naklonom

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty