środa, 3 kwietnia 2019

Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Kako postaviti opeko iz druge in naslednje vrstice

Opeke so zložene v šahovnico. Prva faza, rešite na opeko prejšnje vrstice. Zmes je treba dati malo, vendar s hitrostjo same širine opeke. Postavili so pljusk in ga enkrat zravnali z lopatico. Za opeko ne ležite na hribu in na relativno ravni površini. Debelina raztopine mora biti približno 1 cm.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Značilnosti materiala

Prednja opeka, ki se najpogosteje sooča, je iz iste surovine kot navadna, vendar ohranja natančnejše geometrijske dimenzije. Napaka v dolžini izdelka je 4,4 mm, širina - 3,3 mm, debeline 2,3 mm. Površina je lahko gladka, strukturirana - na primer z divjega kamna ali glazirana, vendar s kakršno koli teksturo ne vsebuje razpok, čipov in drugih okvar. Dolga stran obrazne opeke se imenuje žlica, zadnjica se pokrije, podporna površina je postelja.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Prenesite polaganje zidarskih video lekcije, zaporne pesmi

Video podrobno opisuje Podrobno polaganje peči 3x3.5 Polaganje kaminov, peči. Predstavljam vašo pozornost najboljše videoproblečne plošče za izobraževanje opečnih peči. Zidarstvo 3x3.5 opeke To je informativen in zanimiv video zidarskih peči. Kateri materiali so potrebni za ureditev ogrevalne peči? Koristno Kako sami postaviti peč - video navodila.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Kome bi moral zaupati delo?

Tako pomemben del vašega doma, kopalnice, koče ali katerekoli druge sobe, kot je peči iz opeke, je treba zaupati izkušenemu strokovnjaku. Proizvajalec peči, ki bo proizvajal peč, mora dobro razumeti strukturo vseh strukturnih elementov in imeti veliko osebno prakso pečenja. Potrebno je, da vas razume, ko mu v besedah ​​(ali prikaže fotografijo) razložite, kakšna je peč. Taka oseba, tudi če zaupa zadevo svojemu poveljniku, opravi vsa projektna dela in reši tehnične težave, ki se pojavijo. Njegove neposredne odgovornosti so: podrobno posvetovanje, oblikovanje sheme za bodočo peč ali polnopravni projekt ter nadzor nad vsem delom od polaganja do prvega požara v novozgrajeni peči.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Delovni materiali in orodja

Če želite zgraditi kotni kamin z lastnimi rokami, morate kupiti visokokakovostne keramične in šamotne opeke. Pozornost pri izbiri daje barvi in ​​strukturi - te značilnosti morajo biti enotne. Površine in koti so gladki.
  Opeka, ki jo sami postavite v video učne ure

Pripravljalna dela

Žlindre so nameščene na temelju, čigar širina naj bi vsaj ustrezala širini bakra in bolje je, da je 40-50 mm večja. Klet temelj je treba izravnati in nujno vodotesno, saj sestava žlindre vključuje materiale, ki ne prenašajo daljšega stika z vlago: žlindro, peskom, apnom, pepelom.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty