czwartek, 4 kwietnia 2019

Projekti mestnih hiš za tri družine

  Projekti mestnih hiš za tri družine

Gradnja mestnih hiš za štiri družine

Glavna prednost štirih družinskih mestnih projektov je veliko stekleno območje in odsotnost notranjih predelnih sten. Glavna pomanjkljivost je razvoj kopalnice: kombinirana kopalnica v drugem nadstropju in vhod v kopalnico v prvem nadstropju skozi komunalno sobo.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Projekti mestnih hiš na projektu

Pomembno je, da projekt počitniške hiše za družine za 9 družin omogoča izvedbo zabave v primestnem življenju minus obvezno izdelavo in ogromne finančne izgube. Vzdrževanje takšnega doma je poceni in enako neprofitabilno, potrebuje veliko truda, poleg tega pa se poraba porazdeli vsem, kar je manj pomembno, kot pa sploh ne. Zato je takšna velikost primestnih stanovanj zelo priljubljena na zahodu in enako brez pomena na svetovni ravni na ruski tleh. Izberite pravo nastavitev projekta in ravnajte enako!
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Kako bodo lahko sodobni projekti hiš za dve družini združili sorodnike

Končni projekti hiš za 2 družin z garažo vam omogočajo, da uresničite različne želje in sanje. Vse, kar je sanjalo v sanjah, je bilo v sanjah, ki so jo že izvedli arhitekti.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Značilnosti načrtovanja

V pritličju je hodnik, kopalnica za goste in dnevna soba, ki teče v jedilnico s kuhinjsko površino - gostitelji bodo sprejeli goste in jih seveda obdelali s koktajli in sladicami. Kupci so zahtevali, da so v drugem in tretjem nadstropju "samo za svoje lastne ljudi" - osebni prostor, prostor za sprostitev, topla komunikacija z družino, svobodo in ustvarjalnost. V drugem nadstropju je glavna spalnica, kopalnica in vrtec. Tretje nadstropje je nekakšna kreativna delavnica in rekreacija.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Država nizko rast gradnjo

Nakup življenjskega prostora v stanovanjskem kompleksu Kivennapa North v okrožju Leningrad, Vyborgsky, dobite priložnost, da ostaneš na ekološko čistem območju, diha svež zrak, hkrati pa se ne počutite neudobno z državnimi cestami ali kakšnimi ruralnimi neprijetnostmi. Vse mestne komunikacije, ceste in parkirni prostori so zgrajeni in osmišljeni, da bi zagotovili udobno bivanje in dostop do vašega novega doma. Poleg vas bodo gozdni pasovi, parki in ulice povzročili hrup. Ni vam treba potovati, kot pravijo, naravi - živeli boste v neokrnjeni urbanizacijski vasi.
  Projekti mestnih hiš za tri družine

Projekti vasi "Birch Grove" - ​​so prostorne hiše in mestne hiše od razvijalca okolju prijaznih materialov.

Townhouse - kompleks večstanovanjskih apartmajev z običajnimi stranskimi stenami. Vsak apartma v tem kompleksu ima ločen sprednji in črni vhod, sprednjo zemljo s parkirnimi mesti in dvoriščem.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty