niedziela, 31 grudnia 2017

Gradnja večnadstropne stavbe

Faza 1 Izbira zemlje

Izbira najustreznejšega zemljišča za gradnjo je morda ena najpomembnejših faz gradnje. Pri izbiri upoštevamo naslednje dejavnike:
  Gradnja večnadstropne stavbe

Analiza gradbenih materialov, uporabljenih pri gradnji tipičnih visokih stavb.

Pri nakupu stanovanja ne misli vsaka oseba o tem, iz katerega materiala so stene hiše. Toda prav to je pogosto odvisno od prihodnjega udobja doma in njegove trajnosti.
  Gradnja večnadstropne stavbe

Katere tehnologije so priljubljene?

Preden analizirate zaporedje ukrepov pri gradnji hiše, morate upoštevati tehnologijo gradnje stanovanjskih stavb, ki so danes najbolj zahtevne:

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.

Izbira zemljišč za razvoj

Začetna stopnja pri gradnji tega načrta bo izbira površine za gradnjo. Izbor mesta poteka po načrtu za oblikovanje mestne gradnje.
  Gradnja večnadstropne stavbe

Opredelitev monolitne konstrukcije

Za izgradnjo večnadstropnih stanovanjskih stavb se uporablja predvsem monolitna betonska gradnja. Stanovanjska monolitna hiša se ustvarja z ulivanjem betonske rešitve v opaž, posebej opremljeno z ojačitveno kletko.

Reston restavracija

  Reston restavracija

Prednosti dela z "Int-Ext"

Po našem razumevanju je popravilo barov ali restavracij predvsem ustvarjanje rešitev, ki harmonično združujejo estetiko in visoko raven praktičnosti. Z drugimi besedami, notranjost teh institucij bi morala pritegniti obiskovalce in hkrati zagotoviti udobje osebja. Da bi dosegli ta učinek, skrbno razmišljamo o vseh podrobnostih pri zaključku, od izbire najbolj praktičnih gradiv do pristojnega načrtovanja in namestitve opreme in pohištva.
  Reston restavracija

Kako je popravilo v restavraciji

Popravila restavracij, barov ali kavarn se izvajajo na avtorskem projektnem projektu, vsak projekt pa ima seveda veliko svojih lastnosti in individualnih oblikovalskih rešitev. Zato je potrebno tesno sodelovanje med kupcem in celotno ekipo popravil. Vsaka podrobnost je pomembna, kar bo restavracijsko kuhinjo moderno in funkcionalno, hale pa bodo udobne in udobne za obiskovalce.
  Reston restavracija

Mi smo izbrali in zaupali mi! Zakaj

Če nameravate popraviti kavarno, bo to zagotovo zelo pomembno vprašanje za vas. Spoštujemo željo stranke, da prihranimo svoj denar.
  Reston restavracija

Da bi zaupali pisarno za popravilo

To je precej težko ugotoviti na lastno vse trobljenje končne materiale, barve in celotno zasnovo. Toda ta naloga je rešljiva, če se zateči k pomoči strokovnjakov.
  Reston restavracija

Lokacija restavracije

Najprej je treba opraviti tržno analizo, da bi ugotovili, ali bo vaša ustanova zanimiva za stranke. Potem morate poiskati ustrezno sobo.

Kompleksna popravila v kavarnah in restavracijah

Težko se ne strinjamo z dejstvom, da dizajn restavracij in kavarn ni nič manj pomemben za uspeh podjetja kot dobra kuhinja. In ni presenetljivo, ker ljudje pridejo tam, da se sprostijo in se sprostijo v prijetnem vzdušju.

Soočanje s fasado z granitom

  Soočanje s fasado z granitom

Samosložitev porcelanastih ploščic na stopnicah

Obloga iz porcelanega lonca se začne s pripravljalnim delom - čiščenjem iz umazanije, odstranjevanjem razpok in izravnavo. Prav tako je priporočljivo, da na podlago nanesete premazni premaz z valjčkom ali čopičem, kar bo izboljšalo kakovost oprijema porcelanskega lončenja na površino stopnic. Napake se zatesnijo s cementno malto z dodatkom tekočega stekla in epoksi lepila.
  Soočanje s fasado z granitom

Izbira materiala in značilnosti delovanja

Če želite dobiti informacije o kakovosti porcelanastih ploščic, jih je treba na oprijemljivem mestu opraskati z ostrim predmetom. Kot sečišča zareze mora biti približno 60 °. Če dodatnega slikanja ne izsledite na robustnem mestu, je ploščica kakovostne.
  Soočanje s fasado z granitom

Prezračen fasadni sistem

Za izboljšanje prezračevanja fasade je porcelan pritrjen na kovinski okvir s sidri in nosilci. Obstajajo dve vrsti pritrdilnih plošč - skrita in odprta. Najbolje je, da uporabljate odprto.
  Soočanje s fasado z granitom

Materiali in orodja za lastne roke

  1. Mounts.
  2. Glavni vertikalni profil.
  3. Vodoravni profil.
  4. Sidrni elementi.
  5. Izolacija.
  6. Hidroizolacija.
  7. Posebna vetrovna membrana, ki ščiti konstrukcijo naprave.
  8. Klyammery.
  9. Tesnilo za paronit.
  Soočanje s fasado z granitom

Soočanje s fasadami stavb s porcelanskim lončarjem

Da bi lahko uporabili porcelansko lončevino za zunanjo dekoracijo, je treba obloge fasad izvesti z uporabo posebne tehnologije. Dokončanje poteka bodisi z lepljenjem porcelanastih ploščic do fasade ali s postavitvijo suspendiranih prezračevanih fasadnih konstrukcij.

Kako narediti ograjo valovite DIY video

  Kako narediti ograjo valovite DIY video

Zakaj natančno odplakujete?

Ograjo iz tega materiala je mogoče hitro namestiti - potrebno je določiti linijo vzdolž oboda, namestiti stebre, prečne stebre in nato priložiti strokovne liste. Lastniki se počutijo udobno za takšno ograjo - ščiti pred radovednimi očmi, ki so precej močne.
  Kako narediti ograjo valovite DIY video

Kako narediti ograjo valovitega: gradbene faze

Faza številka 1 - zemeljska dela. Odločili ste se za razdaljo med stojali. Odštevanje bo potekalo od cilja. Če že stojijo, se bo morala okrog njih izkopati prva luknja. Lahko kopate z lopatami, vendar je dolgotrajen postopek. Najbolje je, da uporabite vrtni vrtalnik.
  Kako narediti ograjo valovite DIY video

Navodila za izgradnjo ograje naredite sami

Vsak lastnik, ki je kupil spletno stran za gradnjo hiše, želi vse obkrožiti z zanesljivo ograjo. V sodobnih razmerah je ─ ne samo atribut mesta, ki varuje zasebno ozemlje pred očmi drugih, temveč tudi nepogrešljiv atribut, ki poudarja estetske nianse krajine.

Tehnologija, kako zgraditi ograjo valovitega

Izvedba samostojne ograje iz profesionalnega tla, najprej bo potrebno označiti mesta namestitve pregrade. Za to se vrvica raztegne iz skrajnih točk na eni strani ograje, na njej pa se naredi nadaljnja označitev mest namestitve nosilnih stebrov. Če govorimo o podpornih stebrih, lahko kot takšni elementi delujejo kovinske cevi, kvadratni profili in celo lesene palice (vendar bo življenjska doba takšnega sistema omejena).
  Kako narediti ograjo valovite DIY video

Prava podlaga za ograjo

Temelj za zbiranje strokovnih listov ne predstavlja nikakršne super-kompleksne gradnje - to je plitvo jarko, ki povezuje jame z nosilci. Za fundacijo je dovolj 50-centimetrski jarki (to je največja).

Oblikovanje sejemskega kompleksa

  Oblikovanje sejemskega kompleksa

STOPNJA ZA OBLIKOVANJE MULTIFUNKCIJSKIH KOMPLEKS

V arhitekturni delavnici Georgea Pryanichnikova, oblikovanja nakupovalnih centrov, se v več fazah odvija razvoj projektov za poslovne centre, poslovne zgradbe, večnamenske, stanovanjske in hotelske komplekse:
  Oblikovanje sejemskega kompleksa

STOPNJA KONSTRUKCIJE TRGOVINSKIH CENTEROV

Gradnja se prične z modeliranjem objektov, razvojem projektne dokumentacije, delujočimi risbami. S pomočjo lastnega projektnega oddelka izvajamo čim prej najzahtevnejše in obsežnejše projekte. V sklopu projekta izkušeni inženirji projekt upošteva vse zahteve SNiP-a, pa tudi želje kupca. Oblikovanje je vključeno v stroške gradnje.
  Oblikovanje sejemskega kompleksa

Inovativne tehnologije

izvidovanje za prisotnost GP

Ukrepi za preprečevanje izrednih razmer, ki jih povzroči človek pri gradnji industrijskih in linearnih objektov.
  Oblikovanje sejemskega kompleksa

Anna Martovitskaya. Golden Sail Expo

Letos je v fazi aktivnega izvajanja začel projekt Expoforum v Sankt Peterburgu, ki so ga razvili arhitekti Evgeny Gerasimov in Sergej Choban. V skladu s posodobljeno različico projekta bo kongresno-razstavni center v Shushariju kupil zlate fasade in spektakularne parabolične vizirje.
  Oblikovanje sejemskega kompleksa

Poseben dizajn razstavnih dvoran, paviljonov in galerij razstavnih centrov

Oblikovanje razstavnih dvoran, paviljonov in galerij v svojih risbah mora upoštevati sistem nekaterih zahtev, ki veljajo za razstavne centre po vsej Evropi.

Ročna montaža vijačnih pilotov

MOŽNI PROBLEMI V NAMESTITVI VITALNIH PILES

  • Če kupka ne želi takoj priviti in razrahlja tla, ga je treba naložiti navpično: za to lahko uporabite dva asistenta, ki visita na vzvodih na obeh straneh kupa ali enega na vrhu.
  • Če se kup ne zlepi in se nasloni proti nečemu, potem se razreže in zapusti, kot je.
REZANJE PILED BARBARI
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Dejavniki, ki določajo zanesljivost temeljev

Temelji kupov so najpogosteje postavljeni na glinastih, makroporoznih in plavajočih tleh. Način uporabe kupov daje hiši večjo zanesljivost. Ta temelj ima trdno in stabilno podlago z nestabilno strukturo tal. Hiša na podstrešjih je včasih postavljena v tistih krajih, kjer ni ceste, po kateri bi lahko prešla posebna oprema.
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Ročni vijačni piloti

Ročno nameščanje vijačnih pilotov se izvaja s pomočjo dolgega vzvoda, ki je s pomočjo tehnoloških lukenj (kasneje odrezan) navojen v kup. Potreben vrtilni moment se zagotavlja s prilagoditvijo dolžine vzvoda. Za ročno namestitev vijačnih pilotov sta vključena dva delavca.

Ali so vijaki za permafrost?

Ja, obstajajo. Njihov videz je posledica naslednjih okoliščin. Na območjih, za katera je v večini primerov značilna prisotnost negativnih temperatur, se tvorijo permafrostna tla. Zato zasnova temeljev za stavbe in objekte temelji na rezultatih posebnih inženirskih in geokrioloških raziskav.
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Vijačna in vijačna tehnologija

Zaradi specifičnosti konstrukcije je vijačni kup odličen za namestitev trdne podlage, ki lahko prenese fizične napore, vendar je za dosego tega učinka potrebno poznati tehnologijo vijačenja vijačnih pilotov:
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Prednosti vijačnih pilotov

Kopica je varjena kovinska cev z enim šivom, ki se na koncu konča in prekrije z antikorozijsko spojino. Takšna struktura ima veliko prednosti:

Kako začeti graditi hišo na prazni parceli

  Kako začeti graditi hišo na prazni parceli

Kako začeti graditi hišo na vaši spletni strani

Začetek dela na mestu z razpadajočimi stavbami vključuje rušenje starih stavb in čiščenje območja razbitin. Rušenje stavbe je treba sporočiti lokalnim ZTI in pridobiti dokument o izključitvi rušilnice iz zveznega registra.

Kako začeti graditi hišo?

Preden se odločite, kako začeti graditi hišo, morate ponovno razmisliti o izvedljivosti tega dogodka, oceniti stroške gradnje in čas. Če še vedno odločate za gradnjo hiše, začnite z naslednjim.
  Kako začeti graditi hišo na prazni parceli

Iskanje in izbor mesta za gradnjo

Če že obstaja gradbeno zemljišče, pojdite na naslednji korak. Če ne, začnite iskati spletno mesto, pri čemer najprej upoštevajte merila kraja, v katerem želite urediti.
  Kako začeti graditi hišo na prazni parceli

Kako začeti graditi hišo na prazni parceli?

1. Odločite se o slogu parcele / hiše

Od zasnove bo odvisno od videza stavbe, njegove lokacije, izbire gradiva itd.
  Kako začeti graditi hišo na prazni parceli

KORAK 1 Seznam prednostnih nalog pri izbiri lokacij

Preden začnete iskati spletno stran za gradnjo hiše, vzemite čas, da naredite seznam prednostnih nalog. Morda ne boste mogli privoščiti nakupa zemljišča za idealno hišo svojih sanj, zato se boste morali odločiti, kam naj kompromitirate in kje se držite svojih pogojev.
  Kako začeti graditi hišo na prazni parceli

Poenostavljeni vrstni red načrtovanja podrobnega načrta

Ob izdelavi podrobnega načrta planiranja lahko lokalna samouprava zavrne zahtevano javno razkritje, ki jo nadomešča s sporazumom med lastniki načrtovane strani in sosednjimi območji, če je pripravljen podroben načrt:

Zaprti arbori z lahkotno iz opeke

  Zaprti arbori z lahkotno iz opeke

Razlike v stavbah z žarom za žar od gradnje žara

Takšne razlike so v masivnosti stavb. Arbori z žarom so večji, ker je njihova peč močnejša, kot pri lončarstvu. Vrtnica z žarom je manjša zaradi manjše velikosti strukture z ražnjami. Žar na vrtu je opremljen z dimnikom, kot je na sliki.
  Zaprti arbori z lahkotno iz opeke

Odprta gazeba za vrt opeke (6 fotografij)

Odprti gazebi so zgrajeni iz opeke v državi, ki jih tisti, ki obiščejo svojo spletno stran samo v topli sezoni in bi radi imeli prijeten kraj, kjer bi se lahko zanesljivo zaščitili pred vremenom ali uredili prijazna srečanja.
  Zaprti arbori z lahkotno iz opeke

Zaprto gazebo naredi sam

Če ste trdno odločili, da boste zgradili ognjišče samostojno, brez pomoči strokovnjakov, vam bodo fotografije z navodili po korakih ali video z razlagami zelo koristne za vas.
  Zaprti arbori z lahkotno iz opeke

Oblikovanje in notranja ureditev "mangalnoy arbor"

Ker je gradnja del primestnega območja, mora biti izvedena v enakem slogu kot hiša in okoliške strukture. V tem pogledu so univerzalne lesene zgradbe, ki se prilegajo vsaki pokrajini.
  Zaprti arbori z lahkotno iz opeke

Priprava gradbenega materiala in orodja

Sedaj morate dobiti gradbeni material, ki bo potreben za gradnjo gazeba. Nabor materialov je odvisna od tega, kaj gazebo z žara. Fotografija je odličen način za iskanje pravega za vas.
  Zaprti arbori z lahkotno iz opeke

Možnosti gradnje arbov

Obstaja več možnosti za izgradnjo zaprtih paviljonov. Najbolj priljubljeni so les, opeka. Brick - bolj kapitalska možnost, ki zahteva gradnjo trdne temelje, ki seveda vključuje dodatne stroške. Prednosti te možnosti vključujejo dolg operativni vir, ni potrebe po pogostem vzdrževanju.

Zaključek kleti z granitnim kamnom

  Zaključek kleti z granitnim kamnom

Klet iz kamna

Zaključevanje kleti zasebne hiše ali koče v gradnji ali že postavljenem je mogoče izdelati z različnimi posebnimi materiali. Vendar pa najboljša izbira graditelji pogosto menijo, umetni kamen.
  Zaključek kleti z granitnim kamnom

Basement Design

Kot smo že omenili, bo segrevanje in dokončanje notranje kleti odvisno od namena, ki so ga določili lastniki hiše. Toda pred tem, kako končati klet, morate razmišljati o oblikovanju stropa.
  Zaključek kleti z granitnim kamnom

Postopek zaključevanja talne obloge

To je zelo pogost in zelo izviren način zaključka kleti. To je zelo enostavno delo s tiru, je trajno in popolnoma prikrije pomanjkljivosti površin podnožja. Obstaja klet tiru, vinil, kovine in lesa.
  Zaključek kleti z granitnim kamnom

Prednosti obkrožanja kleti z naravnim kamnom

Prednosti uporabe naravnega materiala so številne, vendar je eden glavnih izboljšanje zmogljivosti delovanja bazne plošče, njene zaščite in povečanja moči. Poleg tega je kamnita ploščica odporna proti zmrzali, vodoodpornost, nizka toplotna prevodnost in odlična okoljska učinkovitost. Za kamnito ploščo je značilna visoka mehanska trdnost, kar je še posebej pomembno pri rekonstrukciji ali pred spuščeni steni.
  Zaključek kleti z granitnim kamnom

Prednosti naravnega kamna za dokončanje kleti

  • Naravni material je odporen na vse vrste bremen: mehanski, statični, dinamični.
  • Ne zlomi v težkih pogojih temperature in vlažnosti.
  • Življenjska doba ni omejena.
  • Ne zahteva posebne skrbi, ohranja svoj prvotni videz, ni onesnažena.
Izbira obrnjenega kamna, boste pozabili na stroške ohranjanja estetskega izgleda katere koli strukture. In dobili najvišji dekorativni učinek!

Demontaža zgrajene strehe

  Demontaža zgrajene strehe

Zakaj razstaviti rolo streho

Upravljalne organizacije združenja lastnikov stanovanj, stanovanjskih in komunalnih storitev ter druge. Obstajajo določena pravila za izvedbo strešnih del, ki so razdeljena na sedanjo, delno in obnovo strehe z mehko prevleko. In samo pri predvidenih stroških remonta strehe, je določil razstavljanje stare kritine.

Postopek izvajanja dela

Za hitro demontažo mehkih ploščic uporabite posebna orodja. Na primer, delo enega od njih je prikazano v videoposnetku, objavljenem na koncu tega gradiva.
  Demontaža zgrajene strehe

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Demontaža zgrajene strehe

Kako ne bi popravljali ↑

Lokalni popravilo zgrajene strehe je začasen ukrep: kmalu bo prišlo do uhajanja. Razlog je, da pod implicitno poškodbo strešne preproge še naprej prodre v vlago, ki bo nasičila izolacijo. To bo povzročilo škodo, plesni in izgubo toplote. Zelo težko je najti mesto puščanja: na estrihu se voda lahko odmakne od mesta, kjer je pokrov zlomljen in vstopi v prostor. Poleg tega lahko obstaja več takšnih mest. V zvezi s tem zaključek kaže: popravilo popravkov lahko le delno reši problem in ne za dolgo časa. Za zagotovitev tesnosti v tem primeru je nemogoče.
  Demontaža zgrajene strehe

Faze dela razstavljanja strehe

Pred začetkom razstavljanja so potrebna predhodna dela. To je čiščenje vseh anten, cevi in ​​ožičenja, demontaža cevi. Za strešno streho se med popravilom namestijo nosilci. Postopek demontaže se mora začeti z odstranitvijo vseh oken.

Značilnosti montažnih pokrivnih streh

Naprava streh iz zidanih materialov se izvaja z dvema metodama: delno in neprekinjeno fiksiranje. V primeru delne spajanja pod strešnim listom se ne pojavijo zračni mehurčki, vendar bo težko zaznati uhajanje (če se pojavijo).

Pregledi pregradnih betonskih plošč

  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Ponovna izgradnja in gradnja

Glede na nizko trdnost gaziranega betona je treba izračunati, koliko bi morali biti predelne stene: na primer stena plinskega bloka mora biti več kot 200 mm za stenske omare. Za vgradnjo stikala in vtičnic dovolj 100 mm.
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Klasifikacija gaziranih betonskih blokov

Odvisno od namena prostora se tudi zahteve glede lastnosti trdnosti in toplotne izolacije sten razlikujejo. Glede na cilj oddajajo:
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Prednosti prezračevanih betonskih sten

Prednosti blokov gaziranih betonov glede učinkovitosti, okolju prijaznosti, teže, požarne varnosti, hitrosti vgradnje itd. So idealne za prilagojeno proizvodnjo in prodajo garažnega betona v bližini, za samokončanje, za rekonstrukcijo stavb.
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Notranje mavčne plošče

Poseben sistem za vgradnjo ogrodnih predelkov iz mavčnih plošč (GKL), ki vključuje vse potrebne elemente, vam omogoča, da hitro opravljate delo.

DIY betonski predelne stene

Predelne stene so narejene iz gaziranih betonskih blokov, praviloma po izgradnji nosilnih sten, kot tudi po izgradnji stropa. Če v zasebni hiši v prvem nadstropju ni tla, potem je treba storiti. To je, izpolnite osnova estrih.
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

YTONG® tanke rešitve za izgradnjo notranjih sten in izboljšanje doma

Le malo ljudi misli, da so stene in predelne stene, ki razmejujejo notranji prostor hiše, veliko večji praktični pomen kot zunanjost zgradbe, katere ustvarjalci arhitekti in oblikovalci posvečajo levji delež svojega časa. Toda ravno v notranjosti notranjih predelnih sten, ki jih preteče večino življenja, zato si zaslužijo posebno pozornost ti navidezno nezapleteni strukturni elementi.

Popularne posty