niedziela, 31 grudnia 2017

Soočanje s fasado z granitom

  Soočanje s fasado z granitom

Samosložitev porcelanastih ploščic na stopnicah

Obloga iz porcelanega lonca se začne s pripravljalnim delom - čiščenjem iz umazanije, odstranjevanjem razpok in izravnavo. Prav tako je priporočljivo, da na podlago nanesete premazni premaz z valjčkom ali čopičem, kar bo izboljšalo kakovost oprijema porcelanskega lončenja na površino stopnic. Napake se zatesnijo s cementno malto z dodatkom tekočega stekla in epoksi lepila.
  Soočanje s fasado z granitom

Izbira materiala in značilnosti delovanja

Če želite dobiti informacije o kakovosti porcelanastih ploščic, jih je treba na oprijemljivem mestu opraskati z ostrim predmetom. Kot sečišča zareze mora biti približno 60 °. Če dodatnega slikanja ne izsledite na robustnem mestu, je ploščica kakovostne.
  Soočanje s fasado z granitom

Prezračen fasadni sistem

Za izboljšanje prezračevanja fasade je porcelan pritrjen na kovinski okvir s sidri in nosilci. Obstajajo dve vrsti pritrdilnih plošč - skrita in odprta. Najbolje je, da uporabljate odprto.
  Soočanje s fasado z granitom

Materiali in orodja za lastne roke

  1. Mounts.
  2. Glavni vertikalni profil.
  3. Vodoravni profil.
  4. Sidrni elementi.
  5. Izolacija.
  6. Hidroizolacija.
  7. Posebna vetrovna membrana, ki ščiti konstrukcijo naprave.
  8. Klyammery.
  9. Tesnilo za paronit.
  Soočanje s fasado z granitom

Soočanje s fasadami stavb s porcelanskim lončarjem

Da bi lahko uporabili porcelansko lončevino za zunanjo dekoracijo, je treba obloge fasad izvesti z uporabo posebne tehnologije. Dokončanje poteka bodisi z lepljenjem porcelanastih ploščic do fasade ali s postavitvijo suspendiranih prezračevanih fasadnih konstrukcij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty