niedziela, 31 grudnia 2017

Demontaža zgrajene strehe

  Demontaža zgrajene strehe

Zakaj razstaviti rolo streho

Upravljalne organizacije združenja lastnikov stanovanj, stanovanjskih in komunalnih storitev ter druge. Obstajajo določena pravila za izvedbo strešnih del, ki so razdeljena na sedanjo, delno in obnovo strehe z mehko prevleko. In samo pri predvidenih stroških remonta strehe, je določil razstavljanje stare kritine.

Postopek izvajanja dela

Za hitro demontažo mehkih ploščic uporabite posebna orodja. Na primer, delo enega od njih je prikazano v videoposnetku, objavljenem na koncu tega gradiva.
  Demontaža zgrajene strehe

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Demontaža zgrajene strehe

Kako ne bi popravljali ↑

Lokalni popravilo zgrajene strehe je začasen ukrep: kmalu bo prišlo do uhajanja. Razlog je, da pod implicitno poškodbo strešne preproge še naprej prodre v vlago, ki bo nasičila izolacijo. To bo povzročilo škodo, plesni in izgubo toplote. Zelo težko je najti mesto puščanja: na estrihu se voda lahko odmakne od mesta, kjer je pokrov zlomljen in vstopi v prostor. Poleg tega lahko obstaja več takšnih mest. V zvezi s tem zaključek kaže: popravilo popravkov lahko le delno reši problem in ne za dolgo časa. Za zagotovitev tesnosti v tem primeru je nemogoče.
  Demontaža zgrajene strehe

Faze dela razstavljanja strehe

Pred začetkom razstavljanja so potrebna predhodna dela. To je čiščenje vseh anten, cevi in ​​ožičenja, demontaža cevi. Za strešno streho se med popravilom namestijo nosilci. Postopek demontaže se mora začeti z odstranitvijo vseh oken.

Značilnosti montažnih pokrivnih streh

Naprava streh iz zidanih materialov se izvaja z dvema metodama: delno in neprekinjeno fiksiranje. V primeru delne spajanja pod strešnim listom se ne pojavijo zračni mehurčki, vendar bo težko zaznati uhajanje (če se pojavijo).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty