sobota, 6 stycznia 2018

CD-ji nove stavbe Murino 8

  CD-ji nove stavbe Murino 8

Malo več o stavbi LCD "New Murino" 8

Na 27 nadstropjih 8 stanovanjskih naselij "New Murino" je 593 apartmajev z ergonomskimi razporeditvami: kompaktni studiji z loggiom ali balkonom, udobno "odnushki" s prostornimi kuhinji, 2-sobni apartmaji v razponu od 50 do 60 kvadratnih metrov. Na prvih nadstropjih stavbe so trgovine, fitnes klubi, servisna podjetja. Za shranjevanje osebnega prevoza prebivalcev je bilo narejeno priročno večstopenjsko parkirišče.

Varnost in storitve

Dvorišča kompleksa so odprta, vendar so hkrati opremljena z zunanjimi in notranjimi video kamerami. Kot je obljubil razvijalec, je vsak apartma opremljen z interkom. Obstaja možnost dodatnega plačila za namestitev video monitorja. Tudi v apartmajih so detektorji dima. Na vhodih je zagotovljen prostor za Vrba.
  CD-ji nove stavbe Murino 8

Prednosti in slabosti

Glavna prednost stanovanjskega kompleksa "New Murino" je njegova lokacija na ekološko čistem območju in v relativni oddaljenosti od avtocest in industrijskih podjetij. Tudi stanovanjski kompleks je obdana z gozdovi, v bližini pa reka Ohta. Na splošno to vse zelo pozitivno vpliva na ekološko stanje na tem območju.

Ekologija stanovanjskega kompleksa "New Murino"

Stanovanjski kompleks "New Murino" je odstranjen iz industrijskih con, zato je okolje tukaj nad povprečjem. Stanovanjski kompleks se nahaja stran od glavnih avtocest, okoli veliko zelenja in rekreacijskih površin. Nekaj ​​minut vožnje od kompleksa so Kavgolovskiye jezera - priljubljeno mesto počitka za državljane. In pozimi bodo prebivalci kompleksa Novaya Murino lahko preživeli počitnice v smučarskih središčih "Severna strmina" in "Okhta-Park", ki se nahajajo 15 minut vožnje.
  CD-ji nove stavbe Murino 8

Lastna infrastruktura stanovanjskega kompleksa "New Murino"

Na območju stanovanjskega kompleksa "New Murino" se načrtuje gradnja dveh vrtcev (predšolska številka 1 in vrtec za 140 otrok v stavbi št. 4), šola, podzemno parkirišče za 99 avtomobilov in 5-nadstropno parkirišče za 299 avtomobilov. Na prvih nadstropjih kompleksa bodo uredili trgovine, storitvena podjetja, restavracije, kavarne, kozmetične salone in še veliko več.
  CD-ji nove stavbe Murino 8

Značilnosti postavitev

Prvo linijo apartmajske distribucije predstavljajo apartmaji z eno, dvema in tremi sobami. Majhni studii s pravokotnimi in kvadratnimi prostori, kombinirana kopalnica in prostoren balkon - odlična možnost za tiste, ki kupijo svojo prvo namestitev. Enosobni apartmaji v stanovanjskem kompleksu "New Murino" so opremljeni s skladiščem od 1,5 do 2 m².

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty