sobota, 6 stycznia 2018

Soočanje s fasado z naravnim kamnom

  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Vrste naravnega kamna

Ko se soočamo s fasado, ki je najpogosteje dana na naravne kamne kot peščenjak, apnenec in skrilavec. Nastali so kot posledica stoletnih starih kamnin, ki so jih kopali v kamnolomih.

Izbira obrnjenega kamna za fasado

Fasada naravnega kamna je najdražja, elegantna in težka za namestitev. Naravni kamen se že stoletja uporablja pri gradnji in dekoriranju hiš, kar zagotavlja odlično vzdržljivost in pristen videz. Pri moderni fasadni oblogi se naravni kamen razreže v plošče različnih velikosti in oblik. Sprednja stran ploščic ima lahko izvrstno olajšanje, toda nasprotno je vedno ravno - za lažje pritrditev na stene.
  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Soočanje s fasado z naravnim kamnom - izbor fotografij s finiširanjem peščenjaka

Najlažji in najcenejši način, kako obrniti fasado z naravnim kamnom, je, da uporabite običajen "divjak" na neobičajen način: poleg impregnacije s hidrofobno spojino, ki daje površinsko barvno globino in sijaj, barva šiva z belo barvo na vodni osnovi.
  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Značilnosti pokrova, obložene z naravnim kamnom

Klet zgradbe je del temeljev, ki štrli iz tal, ki mejijo na glavno steno. Dejstvo je, da je klet stena prostora, ki se nahaja pod nadstropjem prvega nadstropja hiše. Za zagotovitev trdnosti stavbe je kletni del izdelan iz trajnih materialov, ki so odporni na vplive okoliških tal, sezonskih sprememb vlažnosti in temperature.
  Soočanje s fasado z naravnim kamnom

Izdelki iz naravnega kamna

Zdaj postajajo vse bolj in bolj priljubljene različne oblikovalske rešitve, ki dajejo notranjost hiše prefinjen in edinstven videz. Kamni izdelki na mnoge načine pomagajo pri uresničevanju takšnih odločitev. Pulti, pulti, stopnice, okenske police, kamini so vsi uspešno izdelani iz naravnih materialov, takšni izdelki so vedno izvirni in izključni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty