piątek, 5 stycznia 2018

Oblikovanje fasad hiše

  Oblikovanje fasad hiše

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Oblikovanje fasad hiše

Oglejte si primer projekta - projekt fasad.

Za seznanitev s sestavo in stopnjo razvoja projekta je spodaj predstavljen projekt fasade hiše v slogu Art Nouveau (moderno) v Vidnu.
  Oblikovanje fasad hiše

Zasnova fasade koče ali hiše

Arhitektura je bila oblikovana in razvita skozi zgodovino človeštva. Zaradi spremenljivih načinov za umetniške rešitve, gradnjo in dodelavo materialov za fasado so se pojavili novi stili zunanjosti: gotski, angleški in klasični slogi, baročni, rococo, moderni, kubizem, minimalizem.
  Oblikovanje fasad hiše

Kaj upoštevamo pri razvoju projekta fasade

Studio "Batenkoff" bo kompetentno razvil oblikovanje fasade, vam bo omogočil, da videz stavbe ne le lepo, ampak funkcionalno in trajno, kot je mogoče.
  Oblikovanje fasad hiše

Sodobna surovina

Da bi rekonstruirali svojo fasado, na trgu obstaja veliko različnih materialov, ustvarjenih z uporabo različnih tehnologij. Pomagali bodo ne samo pri visokokakovostnem oblikovanju fasade zasebne hiše, ampak tudi pri izboljšanju operativnih značilnosti same stavbe.
  Oblikovanje fasad hiše

Infrastruktura sodobne podeželske hiše

Projekt naše hiše ni le prijeten kotiček za začasni počitek iz mestnega življenja, ampak če želite, lahko služi tudi kot kraj za dolgo in celo stalno prebivališče vseh družinskih članov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty