niedziela, 31 grudnia 2017

Ročna montaža vijačnih pilotov

MOŽNI PROBLEMI V NAMESTITVI VITALNIH PILES

  • Če kupka ne želi takoj priviti in razrahlja tla, ga je treba naložiti navpično: za to lahko uporabite dva asistenta, ki visita na vzvodih na obeh straneh kupa ali enega na vrhu.
  • Če se kup ne zlepi in se nasloni proti nečemu, potem se razreže in zapusti, kot je.
REZANJE PILED BARBARI
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Dejavniki, ki določajo zanesljivost temeljev

Temelji kupov so najpogosteje postavljeni na glinastih, makroporoznih in plavajočih tleh. Način uporabe kupov daje hiši večjo zanesljivost. Ta temelj ima trdno in stabilno podlago z nestabilno strukturo tal. Hiša na podstrešjih je včasih postavljena v tistih krajih, kjer ni ceste, po kateri bi lahko prešla posebna oprema.
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Ročni vijačni piloti

Ročno nameščanje vijačnih pilotov se izvaja s pomočjo dolgega vzvoda, ki je s pomočjo tehnoloških lukenj (kasneje odrezan) navojen v kup. Potreben vrtilni moment se zagotavlja s prilagoditvijo dolžine vzvoda. Za ročno namestitev vijačnih pilotov sta vključena dva delavca.

Ali so vijaki za permafrost?

Ja, obstajajo. Njihov videz je posledica naslednjih okoliščin. Na območjih, za katera je v večini primerov značilna prisotnost negativnih temperatur, se tvorijo permafrostna tla. Zato zasnova temeljev za stavbe in objekte temelji na rezultatih posebnih inženirskih in geokrioloških raziskav.
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Vijačna in vijačna tehnologija

Zaradi specifičnosti konstrukcije je vijačni kup odličen za namestitev trdne podlage, ki lahko prenese fizične napore, vendar je za dosego tega učinka potrebno poznati tehnologijo vijačenja vijačnih pilotov:
  Ročna montaža vijačnih pilotov

Prednosti vijačnih pilotov

Kopica je varjena kovinska cev z enim šivom, ki se na koncu konča in prekrije z antikorozijsko spojino. Takšna struktura ima veliko prednosti:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty