niedziela, 31 grudnia 2017

Gradnja večnadstropne stavbe

Faza 1 Izbira zemlje

Izbira najustreznejšega zemljišča za gradnjo je morda ena najpomembnejših faz gradnje. Pri izbiri upoštevamo naslednje dejavnike:
  Gradnja večnadstropne stavbe

Analiza gradbenih materialov, uporabljenih pri gradnji tipičnih visokih stavb.

Pri nakupu stanovanja ne misli vsaka oseba o tem, iz katerega materiala so stene hiše. Toda prav to je pogosto odvisno od prihodnjega udobja doma in njegove trajnosti.
  Gradnja večnadstropne stavbe

Katere tehnologije so priljubljene?

Preden analizirate zaporedje ukrepov pri gradnji hiše, morate upoštevati tehnologijo gradnje stanovanjskih stavb, ki so danes najbolj zahtevne:

Monolitna konstrukcija

Monolitna gradnja je ena najbolj obetavnih tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavb in objektov za različne potrebe. Proces monolitne konstrukcije je podoben konstrukciji različnih strukturnih elementov iz mešanice, ki vsebuje beton in posebno opaž. Pod oporo razumeti poseben dizajn, ki služi kot posebna oblika, v kateri je položen monolitni beton. Opaž je sestavni del monolitne gradnje in ena od njegovih lastnosti, saj skozi opaž je gradnja bodoče gradnje moč, togost in odpornost na spremembe v obliki, velikosti in drugih lastnostih betonske konstrukcije.

Izbira zemljišč za razvoj

Začetna stopnja pri gradnji tega načrta bo izbira površine za gradnjo. Izbor mesta poteka po načrtu za oblikovanje mestne gradnje.
  Gradnja večnadstropne stavbe

Opredelitev monolitne konstrukcije

Za izgradnjo večnadstropnih stanovanjskih stavb se uporablja predvsem monolitna betonska gradnja. Stanovanjska monolitna hiša se ustvarja z ulivanjem betonske rešitve v opaž, posebej opremljeno z ojačitveno kletko.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty