niedziela, 31 grudnia 2017

Pregledi pregradnih betonskih plošč

  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Ponovna izgradnja in gradnja

Glede na nizko trdnost gaziranega betona je treba izračunati, koliko bi morali biti predelne stene: na primer stena plinskega bloka mora biti več kot 200 mm za stenske omare. Za vgradnjo stikala in vtičnic dovolj 100 mm.
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Klasifikacija gaziranih betonskih blokov

Odvisno od namena prostora se tudi zahteve glede lastnosti trdnosti in toplotne izolacije sten razlikujejo. Glede na cilj oddajajo:
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Prednosti prezračevanih betonskih sten

Prednosti blokov gaziranih betonov glede učinkovitosti, okolju prijaznosti, teže, požarne varnosti, hitrosti vgradnje itd. So idealne za prilagojeno proizvodnjo in prodajo garažnega betona v bližini, za samokončanje, za rekonstrukcijo stavb.
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

Notranje mavčne plošče

Poseben sistem za vgradnjo ogrodnih predelkov iz mavčnih plošč (GKL), ki vključuje vse potrebne elemente, vam omogoča, da hitro opravljate delo.

DIY betonski predelne stene

Predelne stene so narejene iz gaziranih betonskih blokov, praviloma po izgradnji nosilnih sten, kot tudi po izgradnji stropa. Če v zasebni hiši v prvem nadstropju ni tla, potem je treba storiti. To je, izpolnite osnova estrih.
  Pregledi pregradnih betonskih plošč

YTONG® tanke rešitve za izgradnjo notranjih sten in izboljšanje doma

Le malo ljudi misli, da so stene in predelne stene, ki razmejujejo notranji prostor hiše, veliko večji praktični pomen kot zunanjost zgradbe, katere ustvarjalci arhitekti in oblikovalci posvečajo levji delež svojega časa. Toda ravno v notranjosti notranjih predelnih sten, ki jih preteče večino življenja, zato si zaslužijo posebno pozornost ti navidezno nezapleteni strukturni elementi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty