sobota, 6 stycznia 2018

Rough fini rezina

  Rough fini rezina

Groba dekoracija

SNiP natančno prekine celoten proces zaključevanja v stopnje. Rough trim vključuje več, če lahko tako rečem, najbolj dirljive faze. Najpomembnejša stopnja grobega dela so zidovi mavca. Kakovost celotnega zaključnega postopka je odvisna od tega.
  Rough fini rezina

Postopek sprejema, ki ga je treba upoštevati ↑

Večmesečna zgodovina odnosov med investitorjem in domačim kupcem se konča s podpisom akta o sprejemu stanovanja - pomemben dokument, potreben za registracijo nepremičnine. Do tega trenutka v hiši je treba dokončati vsa gradbena dela, imeti morajo stalni poštni naslov in jih sprejeti državna komisija.

Lastnik apartmaja ima pravico...

Ponavadi, če lastnik novega stanovanja ugotovi gradbene pomanjkljivosti v njej, od razvijalca zahteva, da vse popravi in ​​šele potem podpiše potrdilo o prevzemu in prevzame lastništvo. Ampak to je mogoče storiti drugače.
  Rough fini rezina

Značilnosti recepcije apartmaja z različnimi vrstami zaključkov

Preden se naučite, kako vzeti stanovanje v novi stavbi s končno obdelavo, morate ugotoviti, katere možnosti zaključevanja so na voljo na vseh. Obstajajo tri vrste:
  Rough fini rezina

Kako vzeti stanovanje od razvijalca?

Da bi razvijalec začel postopek preverjanja stanovanj z nepremičninskimi vlagatelji, je potrebno, da hišo izpolni, potrdi državna komisija in ima svoj naslov. Preverite vso dokumentacijo.
  Rough fini rezina

Konstrukcijske rešitve:

Temelji: Trakovi temelji iz monolitnega armiranega betona na posebej pripravljeni osnovi. Izolacija podzemlja se izvaja okoli oboda notranje površine zunanjih sten bazena iz ekstrudirane polistirenske pene "Penoplex 45", debeline 50 mm.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty