sobota, 6 stycznia 2018

Gradnja stavb

  Gradnja stavb

"Stadion v Samari"

Vodstvo Samarske regije je močno in podrobno odgovorilo na pritožbo Aleksandra Khinshteina, ki je popolnoma zavrnil svoje obtožbe. Vendar obljubljeno novo vrednotenje projekta v enem tednu ni sledilo obljubi Dmitrija Shlyakhtina.
  Gradnja stavb

Stadion na Strelki, Nizhny Novgorod, Svetovni pokal 2018

Stadion "Nizhny Novgorod" bo na območju Strelke, na podolgovatem zemljišču, ki se nahaja v bližini sotočja dveh rek - Oke in Volge. To ozemlje bo tesno povezano z območjem zgodovinskih stavb.
  Gradnja stavb

"Levberdon", Rostov-on-Don

Pripravljenost stadiona v Rostovu je ocenjena na približno 60%. Še naprej se izvajajo ometno in električno inštalacijska dela ter vgradnja oskrbovalnih sistemov. Namestitev stojnic je bila dokončana za 50%, pa tudi večino dela na pomožnih objektih (vozovnice, kontrolne točke itd.) d.)
  Gradnja stavb

Park VTB Arena: dovoljenje za izgradnjo stadiona

Projekt VTB Arena Park je prejel dovoljenje odbora za državni gradbeni nadzor Moskve za izgradnjo centralnega stadiona Dynamo z lokacijo Športno-koncertno-zabaviščnega kompleksa in multifunkcionalnega športnega in izobraževalnega kompleksa (dve areni sta združeni in sta pod projektom pod eno streho).
  Gradnja stavb

Dobiček latvijskih finančnih institucij za pet mesecev - 165,3 milijona evrov

Dobiček latvijskih denarnih finančnih institucij, predvsem bank, je v prvih petih mesecih 2017 znašal 165,3 milijona evrov, kar je za 4,6% manj kot v enakem obdobju leta 2016, po podatkih Banke Latvije. Vključno z...

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty