czwartek, 24 maja 2018

Montaža plastičnih sprednjih plošč

  Montaža plastičnih sprednjih plošč

Tehnologija vgradnje sprednjih plošč

V prvi fazi dela se prepričajte, da zaprite vse mikroskopske in površinske napake ter se znebite plesni in glivic. Namestite leseni ali kovinski okvir (zaboj) okoli oboda stavbe. Zahvaljujoč okvirju površina ni treba dodatno poravnati.
  Montaža plastičnih sprednjih plošč

Vrste plastičnih plošč pod kamnom

Najbolj priljubljeni na trgu končnih materialov so plastične plošče, ki posnemajo narezane, ruševine ali naravni kamen . Hkrati proizvajalci nudijo celotno linijo potrebnih pip, vogalov in trakov določene strukture in barve.
  Montaža plastičnih sprednjih plošč

Z uporabo dekorativnih ploščic

Za hitro in zanesljivo je značilna zaključna gradnja s tiru z uporabo dekorativnih ploščic. Pri uporabi te metode so sosednji listi čvrsto pritrjeni zaradi posebnih žlebov. Šiv ostane skrit.

Plastične fasadne plošče, ki posnemajo kamen - njihove prednosti

Glavna prednost fasadnih plošč, ki posnemajo kamen, je v njihovi ceni. Je veliko manjši od naravnega kamna. Poleg tega je namestitveno delo potrebno veliko manj časa kot kamniti zidovi. Dela se lahko izvajajo v vseh vremenskih pogojih. Med delom ni prahu.
  Montaža plastičnih sprednjih plošč

Namestitev sprednjih plošč

Fasadne plošče vas bodo navdušile z visokokakovostnim in privlačnim videzom, če bi njihovo namestitev opravili certificirani brigadi Alta-profilov. Dobro poznajo nianse namestitve, tehnološke značilnosti izdelkov in opravljajo celotno delo v skladu s priporočili proizvajalca.
  Montaža plastičnih sprednjih plošč

Prednosti fasadnih panelov, ki se sami montirajo

Ta material ima veliko prednosti v primerjavi z drugimi materiali, ki se soočajo s fasado stavbe. Zato je dobil tako veliko popularnost.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty