czwartek, 28 grudnia 2017

Linolej za zdravstvene ustanove GOST

  Linolej za zdravstvene ustanove GOST

Talne obloge za zdravstvene ustanove

V zadnjih letih se zaradi naraščajočega števila visokotehnoloških pripomočkov na področju medicine postaja vprašanje pravilne izbire talne obloge na področju zdravstvenega varstva vse bolj akutno. Poleg zagotavljanja normalnega delovanja opreme je treba ustvariti udobno in varno vzdušje, ki je nujno za paciente za hitro okrevanje.
  Linolej za zdravstvene ustanove GOST

Kjer uporabljate komercialni linolej

Ta vrsta premaza je namenjena namestitvi v prostore z visoko stopnjo sposobnosti na prostem: upravne zgradbe, pisarne, trgovske dvorane, izobraževalne in javne ustanove, športni klubi, zdravstveni domovi. Glede na obseg linolejskih komercialnih je razdeljen na vrste:
  Linolej za zdravstvene ustanove GOST

1. Izrazi in definicije

Center visokih medicinskih tehnologij je zdravstvena ustanova (medicinska organizacija) ali kompleks strukturnih podrazdelitev institucije (organizacije), ki zagotavlja specializirano, visokotehnološko medicinsko in diagnostično pomoč na ravni sodobnih dosežkov svetovne medicinske znanosti in prakse.
  Linolej za zdravstvene ustanove GOST

Homogeni in heterogeni komercialni linolej

Po svoji strukturi je komercialni linolej dveh vrst - homogenega komercialnega linoleja in heterogenega komercialnega linoleja.
  Linolej za zdravstvene ustanove GOST

Potreba po certificiranju medicinske opreme

Vsa medicinska oprema je predmet obveznega certificiranja za skladnost z državnimi standardi. Brez dokumentacije Rosstandart (ali v nekaterih primerih, deklaracije o skladnosti) medicinske opreme ni mogoče prodati in uporabiti. V skladu z vladnim odlokom "Enoten seznam izdelkov, ki so predmet obvezne certifikacije in enotnega seznama izdelkov, potrditev skladnosti v obliki sprejetja izjave o skladnosti" obveznega certificiranja, naslednja medicinska oprema:
  Linolej za zdravstvene ustanove GOST

Razpon velikosti in funkcije

Če prej ni bilo treba vprašati, kako širok je linolej, saj so ruski proizvajalci izdelali standardne - dvotometne zvitke, zdaj je obseg standardnih velikosti obsežen. To je posledica trenda Zahoda, ker njihovi proizvajalci ponujajo širok razpon ne le po barvi in ​​prisotnosti substrata, ampak tudi v velikosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty