sobota, 14 lipca 2018

Podloga za notranjo končno ceno

  Podloga za notranjo končno ceno

Merila in parametri izbire obloge

Odličen material bo tisti, ki bo zagotavljal največjo raven udobja in se sprostil v kopeli. Predvsem mora biti material popolnoma varen za zdravje ljudi. Poleg tega morajo stene "dihati" in pustiti zrak skozi, pa tudi preprečiti pojav glivičnih napadov. Zato bo prostor nenehno moral nadzirati nivo vlage.
  Podloga za notranjo končno ceno

Obloga. Ima odlično končno obdelavo

Podloga je brušena in groovy plošče različnih velikosti. Primeren je za zaključek zidov in stropov. Ampak, ne glede na to, kar sosedje in prijatelji pravijo, in dokončanje hiše v notranjosti, z drugimi besedami, polaganje oblog zahteva skladnost s pravili, in brez znanja za takšno delo ni vredno sprejeti.
  Podloga za notranjo končno ceno

Block House - napredna proizvodna tehnologija

Za izdelavo tega končnega materiala je bil uporabljen le visokokakovosten les brez vozlov in vključitev jedra. Prva faza proizvodnje je nabava materiala z uporabo posebne tehnologije, ki se imenuje tangencialno rezanje. Nato se les posuši do vsebnosti vlage ne več kot 10%, nato pa se obdeluje, tako da površina postane absolutna gladkost.
  Podloga za notranjo končno ceno

Tehnične specifikacije

Strukturno obloga za kopel je tanka plošča, pridobljena na poseben način. Prisotnost stranskih žlebov vam omogoča preprosto pritrditev letvic skupaj. Takšen sistem za vgradnjo poveča moč celotnega premaza.
  Podloga za notranjo končno ceno

Montaža oblog in blokov

Namestitev stenske obloge in hišnega bloka se izvaja na leseni zaboj. Da bi povečali življenjsko dobo in preprečili nastanek gliv in plesni, je priporočljivo, da se lamela, obloge in bloki zdravijo z antiseptikom.
  Podloga za notranjo končno ceno

Spletni izračun stroškov zaključka balkona ali lože

Če želite izvedeti stroške integrirane zaključite, izberite želeni material, vnesite velikost svojega balkona ali lože.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty