sobota, 22 września 2018

Dokončanje fasade opečne hiše

  Dokončanje fasade opečne hiše

Ogrevanje sten zunaj in znotraj

Če je izolacija stene zunaj opečne hiše dobro opravljena, lahko pri hladnem času močno prihranite pri sobni temperaturi, pa tudi na klimatizaciji poleti.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Zunanji zaključek hiše: video

Če je stavba izdelana iz preproste opeke, nujno potrebuje zunanjo površino. To še posebej velja za silikatne opeke, ki običajno niso namenjene za delo na prostem, ker ima izrazito sposobnost vpijanja vlage. Najpogostejša možnost za dokončanje hiše preproste ali silikatne opeke je omet in kasneje barvanje s fasadnimi barvami. Mavec je pogosto kombiniran s stenskimi oblogami z naravnim ali umetnim kamnom, porcelanskim lončarjem ali drugim materialom, ki se soočajo. S kreativnim pristopom k tej vrsti konca lahko dobite zanimiv in edinstven videz fasade.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Zaključna dela na fasadi iz opeke

Najbolj priljubljen material za zaključek fasade opečne hiše je dekorativni omet. Postopek mavčenja zunanjosti hiše ne traja veliko časa in se lahko izvede tudi z minimalnim sklopom gradbenih orodij. Poleg tega uporaba ometa vam omogoča, da izravnate vse nepravilnosti stavbe in naredite lepše in elegantne.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Zaključek fasade opečne hiše: kaj je povezano s priljubljenostjo?

Opeke so postale priljubljene v času Sovjetske zveze, saj niso mogle le vzdržati visokih napetosti, ampak tudi ni bilo veliko razlike v vrsti tal, v kateri je bila stavba, ker so opeke dovolile, da so zidovi močni in da se držijo skupaj zaradi zanesljive namestitve.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.
  Dokončanje fasade opečne hiše

Fasade zasebne opečne hiše, koče in vrta. Zaključna, stenska izolacija

Kje je izhod? Izhod - izvedite izolacijo fasade zasebne hiše ali kmečke domove zanesljive sodobne izolacije in nato naredite zunanjo površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty