poniedziałek, 5 listopada 2018

Kolikšna je zamenjava ožičenja v dvosobnem stanovanju

  Kolikšna je zamenjava ožičenja v dvosobnem stanovanju

Top Razlogi za zamenjavo ožičenja

Sodobni svet ne stoji mirno, narekuje nova pravila in nas motivira, da sprejemamo nove odločitve. Morda ste presenečeni nad tem, kako hitro razvijajo nove tehnologije in kako hitro modni agregati postanejo zastareli. Mogoče se bo kdo spomnil, tudi pred 20-25 leti je bil "Baby" pralni stroj simbol blaginje v kateri koli sovjetski družini, danes pa je v muzeju retro aparatov le še "mesto" za to "drobtino". Električna energija je napolnila velik del našega življenjskega prostora, sodobna stanovanja pa so opremljena z ogromnim številom gospodinjskih aparatov,

Zakaj moram spremeniti ožičenje?

Arhitekturno dediščino sovjetske dobe predstavljajo hiše stare fundacije: »stalinistična«, zgrajena od leta 1935 do 1960. in "Hruščov", masivno zgrajena od leta 1958 do 1985. Inženirji tega obdobja so težko uganili: pred koncem stoletja bi več električnih vtičev tekmovalo za pravico gledati iz vtičnice.
  Kolikšna je zamenjava ožičenja v dvosobnem stanovanju

Namestitev, zamenjava ožičenja. Stroški dela

v mestih Mytishchi, Korolev, Yubileyny, Pushkino, Ivanteevka, Shchelkovo, Fryazino.

_____________________________________________________________________________________________________________

Faze popolne zamenjave ožičenja v stanovanju

  1. 1. Izključitev žic.
  2. 2. Odstranite staro ožičenje.
  3. 3. Namestitev nove napeljave.
Za popolno zamenjavo električne napeljave v stanovanju zaupajte samo usposobljenim strokovnjakom. Ne pozabite, da nepravilna namestitev predstavlja nevarnost za vaše zdravje in življenje. Vodenje električnega dela v stanovanjskih stavbah je najpomembnejši dogodek, saj tam ni izhoda v sili, v primeru požara zaradi težav z električnimi omrežji pa lahko pride do katastrofalnih posledic.
  Kolikšna je zamenjava ožičenja v dvosobnem stanovanju

Zamenjava ožičenja

Če so v stanovanju stare nezanesljive žice in z njimi stalne napake, potem je potrebno zamenjati električno ožičenje, da ne pride do neprijetne situacije. Namestitev in zamenjava ožičenja mora biti usposobljen strokovnjak z izkušnjami, šele potem ste lahko prepričani v kakovost opravljenega dela.
  Kolikšna je zamenjava ožičenja v dvosobnem stanovanju

Namestitev in zamenjava električnih napeljav

Vsak prebivalec stanovanja ali hiše potrebuje električno energijo. Brez tega prostor ne bo pokrit, električni aparati bodo delovali in tako naprej. Da bi to naredili, obstaja posebna električna napeljava z izračunom preseka moči in kabla, ki je ločen od stikalne plošče v stanovanjih ali hišah. Sprememba električne napeljave se praviloma izvaja z uporabo kablov iz bakra, ki imajo najučinkovitejše karakteristike delovanja kot njihovi aluminijasti koluti. Obstajata le dve vrsti ožičenja: skrita in odprta.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty