wtorek, 6 listopada 2018

Zidna opeka z izolacijo

Nosilna stena v troslojni zidovi

Nosilna stena je običajno narejena iz opek, betonskih blokov z vibriranjem, betonskih blokov betonskih ali betonskih betonskih betonskih plošč z gostoto 700 kg / m3 ali več. Debelina stene je 180-640 mm.

Plasti opeke iz opeke in penopleksa

Pri gradnji hiš je včasih takoj uporabljena opeka s penopleksom, ki se imenuje večplastna. Sestavljen je iz treh slojev: notranja opeka ali betona, sredina iztisnjene polistirenske pene in zunanje obrnjene opeke. Njena posebnost je, da morajo biti zunanji deli povezani s posebnimi vgrajenimi deli (pletena žica, steklena vlakna); zato jih je treba zagotoviti vnaprej.
  Zidna opeka z izolacijo

4. Bloki velikega formata brez izolacije

Več kot pol ducata ruskih podjetij trenutno proizvajajo velike oblike poroznih blokov. Na Uralju so pogosti bloki Porotherm iz Kazana, Braer iz Moskve, Kerakam iz Samare, pa tudi izdelki iz tovarne Revda opeke. Vsak blok velikega formata nadomešča od 7 do 11 navadnih enosmernih opek (do 15 posameznih opek). Zato jih z uporabo pospešuje proces zidanja zidov, zmanjšuje porabo zidane malte.
  Zidna opeka z izolacijo

Zidarski opečni zidaki: Vrste zidarn, tehnologija, pouk.

Gradbeni material »opeka« je znana že od antičnih časov. Za informacije o posušenih opekah iz glinenih materialov glej kitajske in rimske vire. Naravni, naravni kamen, čeprav je bil na voljo, je zahteval veliko predobdelave. Pozitivni premiki v gradbeništvu s spremembo postopkov obdelave gline so očitni. Opeka se je začela uporabljati ne le za gradnjo, temveč tudi za obloge stavb iz kamna, blazinice, lesa in drugih materialov.
  Zidna opeka z izolacijo

Skrivnosti zidanih sten iz zidanih sten in obloge iz opeke

Ne bomo upoštevali procesa postavitve zidov hiše iz pene blokov - v bistvu se ne razlikuje od opeke. Tako polaganje je še veliko lažje, ker bloki pene so lažji, zato imajo večje dimenzije. Lahke so žagane in oblikovane. Edine značilnosti, ki jih ne smete pozabiti - to je obvezna hidroizolacija pod steno. Ker se lahko uporablja kot hidroizolacija in navaden strešni material. Priporočamo tudi, da blokade pene ne povežete z raztopino, vendar s posebnim lepilom omogočajo, da šivi postanejo zelo tanki (do 3 mm), varno pritrjujejo pene in dodatno preprečujejo, da bi jih stisnili z vodo.
  Zidna opeka z izolacijo

Opekasta stena

Soočanje z opekami s fasadami se lahko izvede hkrati z montažo zidov. Uporabljamo keramične obraze, izbrane standardne, silikatne, betonske obrazne opeke in druge izdelke iz kosov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty