wtorek, 6 listopada 2018

Pritrditev marmorja na steno

  Pritrditev marmorja na steno

Pritrditev marmornatih plošč na steno

Za dekoracijo sten z obdelanimi marmornimi ploščami, ki so pripravljene za namestitev. Preden pritrdite marmorne plošče na steno, je treba določiti način namestitve. Na njegovo izbiro vplivajo velikost, teža, oblika in tekstura plošče. Za stenske obloge je marmor mogoče uporabiti v obliki posameznih plošč, kot mozaik ali marmorni medaljon.
  Pritrditev marmorja na steno

Dekorativne in tehnične lastnosti naravnega marmorja

Vsi smo navajeni, da vidimo marmor v občinskih ustanovah, ponavadi se pojavljajo hladne sorte tega kamna. In zato je v spomin mnogih državljanov ta kamen najprej siv ali bel s valovitim vzorcem. Toda v resnici ni. Marmor ima zelo širok barvni razpon, da lahko brezplačno izbirate marmor za fasado. Omejitve izbire morda pomenijo le proračun, ker fasada marmorja ni poceni užitek. In če govorimo o vrstah s povečanimi okrasnimi lastnostmi, se lahko cena znatno poveča.
  Pritrditev marmorja na steno

Trodelni stopnišč Eiffelni granit 3x9

Toda takšen medved s skrivno notranjostjo bo odlično darilo vsakemu prijatelju. Torej, lahko kupite na spletni strani Kako skrbeti za izdelke iz lisičjega krzna. Izdelki iz marmorja in granita Kijevu - Izdelava in prodaja izdelkov iz marmorja in granita. To vam omogoča, da steno mavčne plošče rafinirano občutljivo teksturo, prihranite pri teh primerih pri uporabi naravnega kamna.
  Pritrditev marmorja na steno

Marmorna obloga: tehnologija namestitve

Najbolj luksuzen način za dokončanje apartmaja je obrnjen proti stenam z marmorjem. To lahko storite s pomočjo strokovnjakov, takšna dela so zelo draga. Tudi ob stenah z marmorjem je tehnologija precej zapletena, brez priprave pa je zelo težko storiti sami.
  Pritrditev marmorja na steno

3. PRIPOROČILA ZA OBLIKOVANJE ZIDOV Z FACINGOM

3.1 . Pri izbiri vrste oblaganja sten stavb morajo biti upoštevane naslednja pravila: obloge morajo ustrezati arhitekturnim zahtevam, ustvarjati zadostno raznolikost in ekspresivno obliko fasad stavb. Način pritrjevanja obloge mora zagotavljati potrebno zanesljivost svojega sodelovanja s stenskim gradivom med delovanjem stavbe. Izbrani tip podloge mora biti ekonomsko upravičen.
  Pritrditev marmorja na steno

Prednosti obloge marmornih sten

Na vprašanje, zakaj je mogoče odgovoriti na marmor, navedite prednosti, ki jih ima ta naravni material. Med lastnostmi, zaradi katerih je marmor najboljši material za obrnjene stene v notranjosti, je mogoče razlikovati med naslednjimi značilnostmi:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty