poniedziałek, 5 listopada 2018

Razstavljanje dela Moskva

  Razstavljanje dela Moskva

Funkcije rušenja

Vsako popravilo se začne s pripravo delovnega mesta, ki je razstavljanje starih konstrukcijskih elementov. Lahko so stara okna, vrata, plen, ozadje, tla, pa tudi popolna demontaža objektov.
  Razstavljanje dela Moskva

Demontaža dela v stanovanju iz "Repair Prestige"

Če se odločite za popravilo v vašem stanovanju (vendar ne v novi stavbi), bo prvi korak odstranitev. Vendar pa je ta majhna beseda polna velikega dela z ustreznimi materiali, delom, živčnimi, hrupnimi in prašnimi stroški.
  Razstavljanje dela Moskva

Rušenje stavb

Ta metoda rušenja se uporablja za stavbe, v katerih ni elementov, ki predstavljajo kulturno dediščino. Sodobne eksplozivne tehnologije omogočajo razstavljanje ne samo celotne zgradbe, temveč tudi njenega ločenega dela. Razstavljanje stavb z usmerjeno eksplozijsko metodo zahteva najvišjo strokovnost izvajalcev, natančne izračune in izredno skrbnost. Naši inženirji s posebno tehniko določijo optimalno vrsto eksploziva, težo vsake obremenitve, njihovo število in lokacijo zavihka. Odvisno od zgornjih in številnih drugih začetnih dejavnikov, eksplozija povzroči padec zrušljivih delov bodisi znotraj zgradbe bodisi v določeni smeri.
  Razstavljanje dela Moskva

Demontaža gre - prah!

Razstavljanje v Moskvi je zelo zahtevna dejavnost, zlasti v stanovanjskih zgradbah. Neizkušene ekipe med rušenjem sten, tramov, stropov lahko poškodujejo podporne strukture, kar pogosto posledično vodi do kršitve celovitosti stavbe, razpok ali uničenja nosilnih sten. Pred začetkom rušenja ali analize mora poveljnik na kraju samem oceniti obseg dela, razmisliti o zaporedju dejanj, določiti načine, kako dati smeti v posodo ali stroj.
  Razstavljanje dela Moskva

Cena rušenja stavb v Moskvi

Stroški dela se lahko prilagodijo glede na lokacijo objekta, ki je predmet rušenja, tehničnega stanja, višine, možnosti uporabe posebne opreme. Na podlagi teh dejavnikov lahko izberemo ročni ali mehanski način vodenja dela. Prvi od teh je najbolj pomemben pri delu z nizkogradnjami in po potrebi tudi z rušenjem le posameznih struktur. Druga je s popolnim uničenjem stavbe in privlačnostjo težke gradbene opreme.
  Razstavljanje dela Moskva

Demontaža zgradb: ključne značilnosti

Sodobna demontaža zgradb ali objektov zahteva odgovoren pristop in posebno pozornost na vseh stopnjah dela. Glede na konstrukcijske značilnosti je struktura lahko delno ali popolnoma uničena. V gradbeni praksi se za izvedbo postopka uporabljajo naslednje metode:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty