wtorek, 6 listopada 2018

Nizka gradnja

  Nizka gradnja

Nizka gradnja v Sankt Peterburgu in Leningradski regiji

Nizka rast gradnje se je pojavila v Rusiji nedavno, vendar je uspelo pridobiti veliko popularnost. Ta koncept sam vključuje nizke stanovanjske stavbe (do 5 nadstropij), mestne hiše (običajno 2 nadstropja) in samostojne hiše. To pomeni, da je namenjen tistim ljudem, ki cenijo osebni prostor in potrebujejo dodatno udobje. Če želite živeti bližje naravi, uživajte v svežem zraku in tišini, hkrati pa uživajte vse prednosti civilizacije v obliki razvite infrastrukture in najsodobnejših gradbenih standardov - kaj bi bilo bolje?
  Nizka gradnja

Oblikovanje nizkogradnje

Inženirski oddelek podjetja se ukvarja z oblikovanjem načrtov za elito in proračunsko stanovanje. Vsak primer velja za posameznika. Želje strank so podane v skladu z gradbenimi pravili. Družba ustvarja projekte, namenjene enodružinskim ali večdružinskim mestnim hišicam. Pri tem se upoštevajo posebnosti dejanske lokacije stavb na območju, izračunava se obremenitev na temelju, določi se vrsta strešnih materialov. Vse to ustvarja predpogoje za trdnost in trajnost stavb. Zasnova električnih in prezračevalnih sistemov, plina, vode in komunikacij kanalizacije omogoča hišo idealno za življenje.
  Nizka gradnja
  Nizka gradnja
  Nizka gradnja

Nizko gradnja stanovanjskih stavb

Nizka rast gradnje je nov trend na ruskem nepremičninskem trgu, ki je vedno bolj priljubljena v Moskvi. To je razumljivo - navsezadnje, z višino 5-6 nadstropij, se naselitveno območje izkaže za veliko nižje kot 17-20-stopenjski visok porast sodobnih "spalnih" območij, kar pomeni, da bodo kupci stanovanj imeli 5-6 krat manj sosedov.
  Nizka gradnja

Nizka gradnja

Sodobno življenje s svojimi hitrimi vzroki povzroča v velikih in srednje velikih mestih vse več zanimanja za primestne nepremičnine, katerih glavni cilj so nizke hiše.
  Nizka gradnja

Država nizko rast gradnjo

Nakup življenjskega prostora v stanovanjskem kompleksu Kivennapa North v okrožju Leningrad, Vyborgsky, dobite priložnost, da ostaneš na ekološko čistem območju, diha svež zrak, hkrati pa se ne počutite neudobno z državnimi cestami ali kakšnimi ruralnimi neprijetnostmi. Vse mestne komunikacije, ceste in parkirni prostori so zgrajeni in osmišljeni, da bi zagotovili udobno bivanje in dostop do vašega novega doma. Poleg vas bodo gozdni pasovi, parki in ulice povzročili hrup. Ni vam treba potovati, kot pravijo, naravi - živeli boste v neokrnjeni urbanizacijski vasi.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty