czwartek, 8 listopada 2018

Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Navodila za polaganje betonskega betona za lepilo

Za to vrsto vgradnje je potrebno uporabiti lepilo optimalne konsistence. Primerna gostota lepila mora biti podobna debeli kisli smetani. Lepilo nanese z lopatico, nosilcem ali posebnim vedrom z ukrivljenim robom. Po nanosu lepila se gladi z lopatico. Po zaključku prvega je površina blokov izravnana s posebno ravnino za aerated concrete. Majhni drobci in prah, ki ostanejo po izravnavi, očistite s čopičem.
  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Tehnološka karta na stenah plinskih silikatnih blokov in trdnih opek. Področje uporabe.

Tehnološki zemljevid je bil razvit za vgradnjo zunanjih sten z debelino 400 mm iz blokov plina in silikatov v upravnih in javnih zgradbah v skladu s TCP 45-1.03-161-2009 "Organizacija gradbene proizvodnje", SNiP 3.03.01-87 "Ležajne in zapiralne konstrukcije", TCP 45 -1.03-40-2006 "Varnost dela v gradbeništvu. Splošne določbe ", TCP 45-1.03-44-2006" Varnost dela v gradbeništvu. Gradbena proizvodnja. "

Fundacija hidroizolacije

Pred pričetkom polaganja sten je potrebno preveriti vodoravni položaj temeljev (plošče, trakove temeljev) in po potrebi poravnavo. Toleranca je 30 mm.

Nosilna stena v troslojni zidovi

Nosilna stena je običajno narejena iz opek, betonskih blokov z vibriranjem, betonskih blokov betonskih ali betonskih betonskih betonskih plošč z gostoto 700 kg / m3 ali več. Debelina stene je 180-640 mm.
  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Materiali in osnovna pravila za styling

Polaganje betonskega betona se izvede z lepilno raztopino (tovarniško suha mešanica). Vključuje cement, pesek, kot tudi hidrofobne, hidrofobne, plastificirne dodatke. Optimalna temperatura zraka, pri kateri poteka postopek, je od +5 do +25 ° C. Če je temperatura zraka nad + 25 ° C, je zaželeno, da se enote navlažijo z veliko vode.
  Tehnološka kartica na stenah aeracijskega betona

Priprava za zidani proces

V zasebni stanovanjski gradnji je praksa gradnje sten iz plinastih silikatnih blokov pogosta, ne da bi se zatekli k storitvam gradbenih organizacij. Konec koncev, lahko mnogi moški sami vgrajujejo zaklepanje vrat doma, ploščice tla in stene ter gradijo predel s plošče iz mavca. Podobno bo moška vztrajnost samostojno gradila stene in pregrade plinskih silikatnih blokov za hišo 1-2 tla in površino v načrtu 100-120 m2. Da bi to naredili, je dovolj, da imajo dovoljenja za gradnjo, stanovanjski projekt in majhno povezavo 3-4 ljudi, ki lahko držijo gradbeno orodje v svojih rokah.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty