wtorek, 6 listopada 2018

Namestitvena cena opeke

  Namestitvena cena opeke

Označite mesto pod trakom.

Preden začnete z označevanjem, morate odstraniti vegetacijo s celotnega oboda ozemlja, namenjenega za prihodnjo gradnjo. Po tem označujemo zunanje robove ene od zunanjih sten temeljev z dvema U-oblikovanima strukturama, ki sta sestavljeni iz dveh klinastih gredi, ki sta navpično usmerjeni v tla in en žebelj, privezan nad kljukico. Raztegnite vrv med temi strukturami.
  Namestitvena cena opeke

Tehnične specifikacije

Inovativna tehnika monolitne gradnje stavb je postala odlična priložnost za tiste, ki želijo dobiti svoje stanovanje. Konec koncev so bili v zadnjem času tudi nizko rastoči objekti, ki se v posebnih dimenzijah ne razlikujejo, potrebovali velike časovne in finančne stroške. Danes so vikende zgrajene dobesedno v nekaj dneh, in problem materialnih naložb ni več tako boleč za razvijalca.
  Namestitvena cena opeke

Kako ne bi napačno izračunali temelje

Zato pojasnimo, da je ta najpomembnejša konstrukcija nesprejemljiva, da bi ležala na muhu ali "po očesu". Le inženirska utemeljitev, geodetska merjenja in poznavanje geologije lokacije bodo določili vrsto potrebnega temeljev in določili potrebne dimenzije prihodnje strukture.
  Namestitvena cena opeke

Montaža opažnih stolpcev

Pred začetkom dela se na površini betona nanese oznaka osi konstrukcij na mestu njihove lokacije. Običajno se namestitev izvaja na predhodno nameščeni ojačitveni kletki. Sestava ščita se izvaja z L-obliko (če je kolon univerzalen, uporabite kraljevski zatič in matica s fiksno velikostjo z vogalom). Na podoben način priključite bloke v spodnjem delu strukture. Drugi in naslednji nivoji se zbirajo z mobilnimi stolpi ali gozdovi. Če je stolpec višji od 4,2 metra, je treba pritrditi izravnalni vijak. Preverjanje se izvede s pomočjo ovratnic (tolrepov). Potem se konkretna raztopina napolni v sestavljeni sistem.
  Namestitvena cena opeke

Naše cene za fundacijo

Jasno je, da bo jarek pod monolitnim gradnjo opeke globlji kot pri gradnji plinskega silikata. Zato ima vsak predmet lasten cenik, odvisno od seznama temeljnih del, pa tudi njihovega obsega. Spodnji cenik prikazuje spodnji cenovni prag za fundacijo. Za vsak predmet bo skupni strošek v oceni lasten.
  Namestitvena cena opeke

Opažev za monolitno konstrukcijo in njeno razvrstitev

Sistem oplaščenja je sestavljen iz ločenih delov, ki so povezani v eno strukturo s pomočjo ključavnic in kompletov estrihov. Vsi pritrdilni elementi, ključavnice in oporniki so narejeni iz kovine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty