poniedziałek, 5 listopada 2018

Kako kiti na modelih

  Kako kiti na modelih

CRUISER HISTORICAL ESSAY

Beseda "krstarica" ​​je bila vključena v pomorski slovar v starih starih letih. Frigate in corvette, brigs in sloops so bili imenovani križarki, na kratko pa so bili vsi vojni ladji s hitrostjo, dobro plovbo, dovolj topništvom, ki so sposobni opravljati izvirovne in patruljne službe, in glavna stvar je bila, da vodijo pomorsko vojno na prečni progi... zato besedo "Križ".
  Kako kiti na modelih

Kako razredčiti polistiren kit + vprašanje o obdelavi pozitivnega lepila (master model)...

Tema poglavja Composites in aplikacijske tehnologije v kategoriji Model Technology ; Opečen penasti blok stekleno steklo na epoksidu. Obstaja nekaj majhnih napak, ki jih bo treba postaviti. Ampak kiti je gustovata. Po dodajanju trdilca...
  Kako kiti na modelih

Vrste kitov za telo

Trenutno lahko najdete dokaj veliko različnih vrst kiti. Vsi morajo izpolnjevati številne zahteve, ki določajo kakovost materiala. Prva zahteva je, da mora kakovostna kita dobro povezati s karoserijo. Druga zahteva pomeni, da mora biti material na površini čim bolj gladko. Tretjič, dober kit mora imeti minimalno težnjo po strjevanju.
  Kako kiti na modelih

Kiti ali premaz? - forum, papirni modeli, modeli iz papirja in lepenke naredite sami

Priprava prihodnjega poglavja o premazu in kiti Do sedaj je to samo prazno. Predstavljajte si tipično situacijo pri montaži ladijskega trupa, kadar zaradi nekega razloga imamo majhno vrzel. No, ker vemo, da je barvanje dna barve bolje barvati, ta dogodek ne bo zavora pri delu pri modelu.
  Kako kiti na modelih

Dovoljenja in sanitarno-epidemiološki zaključki o gradbenih materialih proizvajalca so dovoljeni.

Velikost zrn je do 0. Proizvajalec priporoča uporabo kita s plastjo, ki ni manjša od enega in največ pet milimetrov. Harmonija zahteva poseben slog iz lesene hiše. Vsi gradbeni materiali v spletni trgovini ustrezajo državnim sanitarnim in epidemiološkim pravilom in predpisom. Shpakleva Vetonit LR Vetonit LR Plus je sestavljen iz več komponent. V naši trgovini lahko kupite kit vetonit cr, katerega cena je najnižja na trgu. Shitrok 27. decembra 2011 Vetonit LR je zaradi nizke cene zelo priljubljen med potrošniki.
  Kako kiti na modelih

Poravnava površin s kiti

Če želite oceniti ukrivljenost sten in način njihovega nadaljnjega odstranjevanja pod nivojem, morate uporabiti lopaticice za vgradnjo ometa na svetilnike, daljše od 1 metra. Če niso, lahko uporabite trdi profil mavčne plošče.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty