wtorek, 6 listopada 2018

Gradnja mostov

  Gradnja mostov

Naša akreditacija v SRO

Z našo pomočjo lahko neposredno pridobite odobritev SRO za gradnjo mostov v Novosibirsku brez posrednikov, saj smo uradni, akreditirani predstavniki najbolj zanesljivih SRO v Rusiji
  Gradnja mostov

Regulatorna vprašanja

Eden ključnih problemov je slaba kakovost projektne dokumentacije, je dejal Aleksej Nazarov, vodja strateške in operativne svetovalne skupine KPMG. "Za določitev končne vrednosti predmeta je potrebna pripravljena projektna dokumentacija. Ni drugih možnosti, se pogodbenik strinja. "Zato načrtujte, dobite ves denar, oblikujte zemljišče in šele nato ga dajte na dražbo." Nemci in Kitajci porabijo za načrtovanje 2/3 časa in gradijo preostalo tretjino. Imamo nasprotno: petino časa, ki ga oblikujejo, nato gradijo že dolgo, spreminjajo dokumentacijo vzporedno, nadaljuje.
  Gradnja mostov

Mostovi Daljnega vzhoda

JSC "Inštitut Giprostroymost" je v preteklosti tesno povezan z delom v Daljnem vzhodu. Veliko število mostov na cestah in železnicah Daljnega vzhoda je bilo zgrajenih po projektih Inštituta.
  Gradnja mostov

Vrste gradnje, klasifikacija stavb

V skladu s splošno sprejetimi standardi v gradbeništvu so vse dokončane stavbe razvrščene kot strukture. Odvisno od njihovega namena obstaja več kot ducat vrst gradenj: civilnih (stanovanjskih, javnih, javnih zgradb ali zgradb), industrijskih, železniških in cestnih, hidravličnega inženirstva, gradnje mostov in predorov, podzemnih ali podzemnih cest, železnic, rudnikov,, izgradnjo zunanjih omrežnih plinov, pa tudi komunikacijskih omrežij in energije. In temperatura: gradnja v vročem ozračju in mraz.
  Gradnja mostov

"Gospod predsednik, potrebujem več mehičanov!"

Lobisti že v Washingtonu prepričujejo političe, da bo Amerika potrebovala reformo priseljevanja. Pozivajo k razširitvi programa delovnega vizuma in legalizaciji neregistriranih delavcev že v državah. "Gospod predsednik, potrebujem več mehičanov!" Kranjar iz Kansasa je viknil na sestanek z Trumpom.
  Gradnja mostov

41 Gradbeništvo

Ta oddelek vključuje splošna in specializirana gradbena dela za vse vrste stavb. Ta dejavnost vključuje novo gradnjo, popravila, širitev in prenovo, montažo montažnih zgradb na gradbišču (ne glede na to, ali so to domače konstrukcije), kot tudi gradnja začasnih objektov. Ta del vključuje gradnjo integriranih stanovanjskih kompleksov, poslovnih stavb, trgovin in drugih javnih in komunalnih ali kmetijskih stavb in podobno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty