wtorek, 6 listopada 2018

Okrepitev industrijskih tal

  Okrepitev industrijskih tal

↑ Zaključek

Tako je treba vsa dela, povezana z napravo industrijskih podov, izvajati strogo v skladu z vsemi pravili in predpisi. Zaželeno je, da tako betonsko podlago kot zaključni premaz izvede en izvajalec, saj je v tem primeru lastniku mogoče zavarovati zavarovanje pred morebitnimi težavami, ki so nastale zaradi dejstva, da prvi ne ustreza drugemu. Poleg tega je edini način ustvarjanja zanesljivih pogojev za izvedbo garancije prav tako pravočasno.
  Okrepitev industrijskih tal

Industrijska betonska tla

V vsakdanjem življenju se pogosto ne sprašujemo, kateri element stavbe je najpomembnejši in odgovoren. Na prvi pogled ni več ali manj odgovornih ali pomembnih strukturnih elementov. Nesporno je, da se pri gradnji vsakega predmeta vse naredi kakovostno, v skladu z normami in zahtevami, po našem mnenju pa je najpomembnejši element - to je tla. V večji meri to seveda velja za industrijske zgradbe, skladišča in parkirišča. Potreba po izvedbi popravil na slabo izvedenih ali strukturno nepravilno izbranih nadstropjih praviloma vodi v zaustavitev ali prilagoditev proizvodnih procesov in posledično na velike nevšečnosti in finančne izgube.
  Okrepitev industrijskih tal

Konstruktivne vrste ojačitve betonskih podov, industrijskih podov, betonskih industrijskih tal v Kazanu, industrijskih betonskih podov, industrijskih tal, armiranih podov, industrijskih talnih oblog, betonskih industrijskih tal z ojačanim zgornjo plastjo, nadstropij industrijskih zgradb, parkirišča, prevleke, ojačane talne ceste, betona talna cena betona

ODPIRANJE STEM
  Okrepitev industrijskih tal

Predvsem pa gre za hidroizolacijo industrijskih betonskih tal.

To se naredi s tlemi naprave na obstoječi osnovi. V vlogi hidroizolacije lahko sodelujejo polimerni filmi. Ustavi vstop vlage in znatno zmanjša verjetnost krčenja krčenja betona. Upoštevati je treba, da je hidroizolacija betonskega dna ena najpomembnejših faz dela pri napravi industrijskega premaza.
  Okrepitev industrijskih tal

Faze dela pri opravljanju talne ojačitve

Pri ojačitvi betonskega tlaka z jekleno ojačitvijo in cestno mrežo, pa tudi s kovinskimi vlakni, je treba pripraviti ojačitev. Postaviti ga je treba na ravno podlago na stojnicah (visokih stolih) na višini najmanj 3-3,5 cm od spodnje ali zgornje meje talne obloge.

4. OSNOVNE DOLOČBE

4.1. Zasnova tal je treba izvesti ob upoštevanju operativnih učinkov na njih, posebnih zahtev (brez natančnosti, antistatične, brez prahu, absorpcije toplote, zvočne izolacijske sposobnosti, spolzke) ter podnebnih razmer na gradbišču.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty